Saturn je ušao u Ribe 7. marta i tu će boraviti naredne tri godine. Istina, ovo je poprilično dug period, što svakako znači da će biti i pozitivnih i negativnih aspekata. U toku njegovog trajanja važno je da donesete konačne odluke o prijateljstvima i odnosima, odnosno da konačno napravite klasifikaciju ljudi sa kojima želite da provodite više ili manje vremena, ali i onih sa kojima više ne želite da budete u kontaktu.

U momentu kad odlučite da odbacite toksične ljude, ali i sve toksično što vas okružuje, oslobodićete polja pozitivne energije i konačno ćete naučiti da vladate svojim životom, ali i emocijama (što često zapostavljate).

Kako funkcioniše Saturn u Ribama?

Sigurno vas zanima na koji način Saturn u Ribama utiče na vas i vaš znak, ali i šta je, u osnovi, njegova funkcija? Počnimo od kvaliteta energije koja će biti daleko jača, ali i često nejasna, jer Saturn nema dovoljno mesta da raširi svoje pipke, dakle, delimično je ograničen. Pozitivna strana toga je upravo momenat u kom ćete naučiti da postavljate granice i da se suzdržite od određenih stvari. Postoje znakovi koji su previše poleteli, pa će upravo u ovim momentima naučiti da stoje čvrsto na zemlji i donesu ispravne odluke.

Evo kako će tačno Saturn u Ribama uticati na vaš znak: 

Ovan

Saturn je 7. marta prešao u vašu 12. kuću izolacije i introspekcije, samim tim unosi i želju za promenom koja podrazumeva rad na mentalnom zdravlju i duševnom miru. Disciplina o kojoj toliko pričate i za kojom toliko žudite će konačno postati vaša rutina, a vi volite da budete organizovani, pa naredne tri godine imate zanimljiv splet životnih okolnosti, ali ćete biti uvek korak ispred!

Bik

Vi gotovo tri godine pažljivo gradite sebe kao ličnost, zato će Saturn sada preći u vašu 11. kuću koja je u znaku prijatelja i druženja, u toku tog vremenskog perioda ponovo ćete osetiti odgovornost ka svojim prijateljima i pokazaćete koliko ste odani i iskreni. Ovo će za vas biti stresan period jer će delovati kao da je sve na vama, zato predlažemo da budete fizički aktivni i otvoreni za sve sugestije i vrste pomoći.

Blizanci

Kod vas je i ovog puta reč o poslu, jer Saturn prelazi u vašu 10. kuću koja obuhvata oblast karijere i povećane odgovornosti. Nastavljate da budete fleksibilni i promišljeni, odlično raspolažete finansijama i bude vam se ideje za nov biznis u kom ćete biti sjajni.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели I am Risulya (@ri__rai)

Rak

Da li ima potrebe da pričamo o vašim emocijama? Naravno da ima! Jer u ovom periodu konačno ćete naučiti da ih stabilizujete i kontrolišete. U vašim mističnim poduhvatima pojaviće se osoba koja će želeti da ih proprati, tako da ćete u ovom periodu biti emotivno ispunjeni.

Lav

Saturn će se naći u vašoj 8. kući, a ona podrazumeva postavljanje granica, rešavanje problema oko imovine i zajedničkih resursa, tako da će se od vas zahtevati da donesete određene odluke i da pametno raspolažete finansijama, ali i energijom. U ovom periodu možete da očekujete prilive novca sa svih strana!

Pročitajte i ovo: Koji lik iz serije “Friends” pripada vašem horoskopskom znaku?

Devica

Sedma kuća romantike i veza biće ispunjena Saturnom. Partner će činiti sve da budete srećni i možete da očekujete promene na polju svog statusa (da li ovo znači da se bliži datum vašeg venčanja?). Ovaj tranzit će savršeno ploviti dugom i romantičnom vezom, a sve želje koje ste manifestovali će se ostvariti!

Vaga

U toku ovog perioda bićete prinuđeni da promenite određene sisteme i rutine na koje ste navikli. U početku će vas to činiti mrzovoljnim, ali ćete kasnije stvoriti neverovatan uspeh na svim poljima. Imate potrebu da stalno tumačite stvari, pravdate se ljudima u svom okruženju i od vas se to očekuje. Ipak, u toku ovog perioda ćete naučiti da vladate sobom i svojim tumačenjima.

Škorpija

Povećan nivo odgovornosti i stresa doneo je želju za promenom na nekoliko polja u vašem životu. Konačno ste progovorili i mnogima zbog toga neće biti prijatno, ali šta je – tu je. Deluje kao da ste godinama sakupljali materijal, a sad ste unajmili amfiteatar i pozvali druge da biste pokazali šta je istina. Vaša prezentacija je spremna, a kroz naredne tri godine, biće ih još mnogo!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели r8 (@soul.juliaa)

Strelac

U toku naredne tri godine slede velike promene u vašem životu, ali ćete biti odgovorni i za one sa kojima radite, dakle, možete da očekujete potpunu promenu pozicije i česta putovanja zbog posla. Onaj život iz snova o kom maštate će konačno početi da se realizuje.

Jarac

Nakon nekoliko godina stajanja u mestu kad je reč o poslu, ovaj period vam donosi fleksibilnost i želju za promenom. Koncepte koje ste godinama gradili ćete konačno moći da sprovedete i to će vas naterati da pokrenete svoju kreativnost.

Vodolija

U toku ovog meseca, Saturn će konačno napustiti vašu prvu kuću samoizdržavanja. Nakon što je putovao kroz vaš znak od 2019. godine, Saturn će vam doneti slobodu, stabilnost, priliv novca i emocija.

Ribe

Više nego na bilo koji drugi znak, ovaj tranzit će uticati na vas tako da sve ono što do sada niste – uspećete da ostvarite. Postajete ozbiljniji i više fokusirani, ulažete napor i energiju i želite svim srcem da ostvarite svoje snove.

Pročitajte i ovo: Koji lik iz serije “Friends” pripada vašem horoskopskom znaku?

Naslovna fotografija: instagram.com/soul.juliaa

Dragana Stojanović

Comments