Saznajte horoskop za april 2023: Vaga. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vaš horoskopski znak može očekivati ove nedelje.

Ljubav

Mars utiče na vaše bliske i sve ostale međuljudske odnose. Sačekajte da uticaj prođe – u drugoj polovini aprila pritisak će se smanjiti i biće vam lakše da sa svima pronađete zajednički jezik, kao što obično umete. U prvoj polovini meseca možete iskusiti emocionalne krajnosti u partnerskim odnosima – od ekstaze do netrpeljivosti. Shvatite ovo kao znak da su osećanja živa i snažna i pokušajte da sagledate uzroke svoje preosetljivosti – a oni se iz vaših prošlih iskustava (koja niste isprocesuirali i naučili lekciju) reflektuju na vaše sadašnje odnose. 

Ukoliko ste sami, takođe vam može biti teško da upravljate emocijama možete se osećati izazvano i preplavljeno situacijama i događajima koji vas se ne tiču lično. Pokušajte da ne zauzimate stav javno (u kolektivu, većem društvu, ili na društvenim mrežama), jer je moguće da vam je rasuđivanje zamagljeno i da niste objektivni. Isto tako možete reagovati i na nekog ko vas interesuje, ili pokušava da vas zainteresuje – ostanite distancirani, dok ne sagledate stvari jasnije. 

VAGA mesecni horoscop LJUBAV Horoskop za april 2023: Vaga

 

Comments