Kargo pantalone su se vratile. Od teksas verzija sa širokim nogavicama do kaki pantalona sa elastičnim pojasom, postoji par koji će odgovarati vašem stilu. Kargo pantalone možete stilizovati na isti način na koji stilizujete farmerke, suknje, pa čak i helanke.

Prizovite svoju unutrašnju Lindsay Lohan iz filma Freaky Friday i uobičajene farmerke za sada stavite na stranu. Vreme je da vaše kargo pantalone zablistaju u punom sjaju.

Kargo pantalone širokih nogavica i mikro crop top

Slično trendu mikro-mini suknje koji se nedavno pojavio, mikro crop top sada preuzima vođstvo. Uparen sa kargo pantalonama, mikro crop top ističe samo najbolje. Umesto patika, uparite duo sa starkama ili čak potpeticama sa šiljatim vrhom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ASHLEY CASSIDY (@ashbegash)

Bele kargo pantalone i gornji deo na zakopčavanje

Nismo mogli da pronađemo odeću sa gornjim delom na zakopčavanje koja izgleda loše. Naravno, odeća koja se kopča se idealno kombinuje sa kargo pantalonama. Trik da svoju kombinaciju učinite još raznovrsnijom je da se igrate sa načinom na koji stilizujete svoje košulje ili tanke džempere na dugmiće. Možete da ih ostavite raskopčanim, da ih uvučete ili čak zavežete. Toliko je opcija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ZEYNAB (@zey.ca)

Kargo džoger pantalone i crne čizme

Odložite svoje farmerke i odeću za grad i obucite kargo pantalone za noćni izlazak. Možete da ih uparite sa gornjim delom koji inače nosite. Međutim, umesto patika izaberite čizme ili sandale sa potpeticom. Ne samo da ćete izgledati svežije, već će biti jasno da se u isto vreme igrate sa samim trendom.

Zelene kargo pantalone i pleteni top

Jedan od naših omiljenih komada koji možemo dodati autfitu i kargo pantalonama je pletena majica bez rukava. Tekstura topa će unaprediti ceo izgled. Uparite pleteni top, po mogućnosti u jarkoj boji sa zelenim panatalonama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Ogata (@kateogata)

Vojne zelene kargo pantalone i mini-majica

Sada je u trendu da se obučete kao Kim Possible, junjakinja istoimenog crtanog filma. Oživite svoju unutrašnju heroinu tako što ćete vojne pantalone stilizovati sa mini-majicom. Ova kombinacija se može nositi tokom cele godine i omogućava vam da se igrate sa slojevima. Ubacite džombaste patike u miks kako bi autfit bio potpun.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raeann Langas (@raeannlangas)

Crne kargo pantalone i izrezana majica

Jednostavan način da podignete naizgled jednostavan izgled jeste da dodate neočekivane detalje. Umesto obične, obucite izrezanu majicu i na savršen način ćete unaprediti svoju standardnu kombinaciju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah (@thesunkissedblasian)

Pročitajte i: 6 modela sandala koje su baš svakog leta u trendu

Smeđe kargo pantalone i ovesized majica sa printom

Ništa bolje ne opisuje estetiku cool devojke kao velika majica sa printom, svejedno da li se radi o majici omiljenog brenda ili onoj koju ste našli u second hand radnji. Uparite omiljenu majicu sa parom braon ili kaki kargo pantalonama za pravi street style izgled.

Zelene kargo pantalone i patike

Obuća koja se najbolje uklapa sa kargo pantalonama? Odgovor: definitivno patike. Naglašavaju lakoću koju ovakve pantalone prirodno imaju, bez obzira na to koji par vam je omiljen u datom trenutku. Najpopularnije patike su sada adidas Samba, Gazelle, ali i New Balance patike. Svakako izaberite omiljen model i nećete pogrešiti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jordan (@cupofjordy)

Plitke kargo pantalone i klasična majica bez rukava

Majica bez rukava u kombinaciji sa kargo pantalonama je 100% u samom vrhu našeg izbora odeće ovog proleća. Ova kombinacija je vrsta letnje uniforme koju želite da izaberete kad je previše vruće da biste nosili duks sa dugim rukavima, ali i kad ne želite da nosite svoj omiljen teksas šorts.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AMAKA (@amaka.hamelijnck)

Baggy kargo pantalone i debeo džemper

Kada se topli letnji dani pretvore u prohladne letnje noći, odlučite se za debeo i mekan džemper. U kombinaciji sa kargo pantalonama izgleda odlično zbog spajanja kontrastnih tekstura. Alternativno, ako osećate da vašoj odeći nedostaje wow faktor, nakon što obučete kargo pantalone, umesto džempera nabacite pleteni kardigan.

Pročitajte još i: Ovako Francuskinje stilizuju denim on denim, a mi želimo da rekreiramo svaku kombinaciju

Naslovna fotografija: instagram.com/ashbegash

Marija Gavrilović

Comments