Saznajte horoskop za jun 2023: Jarac. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vaš horoskopski znak može očekivati ove nedelje.

Ljubav

Izazovan i emotivan period za Jarčeve u partnerskim odnosima! Planetarni raspored donosi preplavljenost i haotična osećanja početkom juna, retrogradni Neptun donosi dodatnu preosetljivost i narušavanje ravnoteže, a Saturn vas tera da se nosite sa stresnim situacijama, pružajući vam istovremeno priliku da ih transformišete. U poslednjoj nedelji juna, posle punog meseca, stabilizovaćete se i znati tačno šta je dobro za vas i šta želite da promenite. Ako vas partner do tada potpuno ne izludi, ili napusti, možete zajedno smireno odlučiti šta je najbolje za vaš odnos i postići stabilizaciju na duge staze. 

Ako ste sami, imaćete zapanjujuću harizmu i priliku da birate među brojnim udvaračima. Možda vam padne na pamet da problem izbora jednog (nesavršenog) možete rešiti kombinacijom više osoba, ali brzo ćete uvideti nepraktičnost ovakvog pristupa, što će vam pomoći da bolje definišete šta je ono što želite. A tada možete primetiti da vam je neko najbliži vašim zamislima već duže vreme pred očima i strpljivo čeka da obratite pažnju na njega. 

JARAC mesecni horoscop LJUBAV Horoskop za jun 2023: Jarac
Comments