Možda imate sreće, pa ste najbolji poljubac iskusili sa svojim sadašnjim partnerom, sa kojim se i dalje najbolje ljubite. A možda se sećate kako ste sa nekim fenomenalno ljubili (dok sve ostalo i nije bilo nešto naročito) i voleli biste da to opet iskusite.

Onaj ko vam priušti najbolji poljubac, ne mora biti najbolji ljubavnik, ali ako želite da se sa nekim ljubite, tako da vam se mozak istopi, potražite među ovim horoskopskim znacima – Rak, Škorpija, Ribe, Ovan, Strelac i Bik imaju prednost u odnosu na ostale znake.

Horoskopski znaci koji će vam pružiti najbolji poljubac – rangirani od 6. do 1.

Uzbudljivi poljubac možete doživeti sa Rakom

Rakovi su nežni i senzitivni i vole da se njihovi partneri osećaju voljeno i obožavano, tako da će se sigurno potruditi da vam ugode. Možda vas neće oboriti s nogu već pri prvom poljupcu, ali pošto je tako senzitivan i ultraosetljiv na tuđa osećanja, velika je verovatnoća da će se Rak prilagoditi vašem stilu ljubljenja i pružiti vam poljubac o kome maštate. Nećete morati da dajete uputstva – on će sam shvatiti šta vam prija, šta vas uzbuđuje, a šta baca u nesvest. Rakovi su nežni i delikatni, ponudiće vam meke usne, milovanje i slatka šaputanja, a ako volite strasnije i neobuzdanije ljubljenje, umeće da pronađu i pokažu i svoju divlju stranu.

Poljubac vatrenog Ovna vas može hipnotisati

Ovan nije samo strastven – ovaj znak je definicija strastvenosti! Kada vas poljubi, angažovaće celo vaše telo. Možete se osećati kao da ljubi neko mnogo osetljivije mesto, nego što su usne. Ovan će želeti da vam pruži najbolji poljubac i da nastavi da vam pruža sve najbolje, tako da vam se utisne u svest i u kožu – vrlo lako možete zaključiti da je najbolji ljubavnik kog ste imali, a on upravo to želi da postigne (i da čuje).

On igru podiže na viši nivo – pristupa vam kao da je gladan i ne može da se zasiti, a da ste upravo vi tu glad probudili i izazvali. Svet prestaje da postoji kad vas Ovan pogleda u oči i privuče k sebi (sve su šanse da će prvi napraviti potez i to vrlo strastveno). Milovaće vam lice, provlačiti prste kroz kosu, držaće vas nežno, ali čvrsto, kao da obuzdava strast na rubu eksplozije. A onda ćete poželeti da doživite tu eksploziju, odmah.

Pročitajte i ovo: 4 znaka zodijaka koji ovog leta otkrivaju svoje novo lice

Razigrani Strelac vam može pružiti najbolji poljubac

Strelac može da bude neodoljiv – opušten, topao, zabavan, sladak. Najbolji poljubac kojim vas očarava i zavodi istovremeno je opuštajući i strastven – on želi da se osećate bezbedno, da budete opušteni i da želite da se predate. On ne insistira, samo se igra i zavodi vas na način kome verovatno nećete odoleti. Strelci su među najprivlačnijim znacima zodijaka i ako imate sreće da se ljubite sa nekim, shvatićete zašto je tako. Tu neće biti drame, ali verovatno će biti smeha i zabave i osećaćete da ste se povezali i da više od svega želite da se to nastavi i produbi – uživaćete u svakoj sekundi.

Opojna Škorpija i njena magnetska privlačnost

Najmagnetičniji znak u horoskopu visoko je na listi onih koji vam mogu pružiti najbolji poljubac – on je ozbiljan, vrlo fokusiran i veoma vizuelno orijentisan, pa očekujte dubok pogled u oči i vruć dodir još i pre nego što vam se usne spoje. Najbolji poljubac je onaj koji koji ne želite da prekinete, a Škorpija će vam pružiti intenzivno iskustvo, koje će trajati koliko god želite. On je velikodušan ljubavnik koji želi da ispuni sve vaše fantazije i ume da učini da se osećate dovoljno bezbedno i istovremeno dovoljno izazvano da mu ih poverite. Ljubljenje sa njim je nezaboravno iskustvo – ali i sve ostalo sa njim je nezaboravno i jedinstveno.

Senzualni Bik vam može pružiti poljubac za pamćenje

Visoko drugo mesto Bikovi zauzimaju jer su najsenzualniji u horoskopu – ovaj zemljani znak pre svega razume čulni svet. Bikovi su topli i vole blizak telesni kontakt i biće tu mnogo ljubljenja, milovanja i senzualnih dodira. Možete očekivati najbolji poljubac koji će biti prosto potresno iskusvo – ako se niste do sada tako ljubili, posle toga ćete želeti uvek tako da se ljubite. Nemojte se prevariti, misleći da je sve u čulnosti i da sa Bikom nema dovoljno dubokih emocija – oni su ozbiljni i kad se sa nekim povežu, želeće ozbiljnu vezu. Ako hoćete samo da se ljubite (i zabavite u krevetu) bolje potražite Strelca.

Sanjive Ribe su prve na listi partnera za najbolji poljubac

Ribe su senzitivne, senzualne, intuitivne, predusretljive i nežne – partner u ovom znaku će tačno znati šta želite i ponudiće vam upravo to. Ribe donose mešavinu intenzivne strasti sa slatkim i emotivnim pristupom, i ljubljenje će biti magično, jer će se odvijati u njihovom svetu sanjive realnosti. Oni znaju šta je dobro ljubljenje i ako baš ne uspevate da ih pratite, strpljivo će vas obučavati i naučiti vas da se ljubite najbolje na svetu. Sa njima ćete se osećati bezbedno, savršeno udobno i potpuno očarano.

Pročitajte i ovo: Najuzbudljivije seks-poze za svaki znak u horoskopu

Naslovna fotografija: instagram.com/authenticlovepresets

Brankica Milošević

Comments