Da li vam se dopada trend cargo pantalona, koje dominiraju modnom scenom trenutno? Cargo pantalone za jesen 2023. predstavljaju jedan od najpopularnijih odevnih komada koje možete nositi. Totalno su u stilu Y2K estetike koja sada prednjači na društvenim mrežama, ali i u street style modi.

Trend kombinuje elemente nostalgične mode s početka 21. veka i utilitarnog odevanja, a cargo pantalone su takođe popularne zbog svoje svestranosti. Bez obzira da li idete na posao ili na večeru, mogu biti stilizovane tako da odgovaraju prilici, što ih čini idealnim capsule elementom u vašoj garderobi.

Možete da “primirite” stil i da se odlučite za popularne neutralne tonove kao što su bež, braon, crne ili tradicionalne kaki cargo pantalone, ​​ali takođe dolaze u zabavnim bojama, za prilike kada želite da unesete malo više autentičnosti i “wow” efekta u svoju odeću.

Cargo pantalone su takođe postale modni izbor brojnih poznatih ličnosti – od sestara Kardashian, preko Hailey Bieber, do princeze od Velsa – Kate Middleton, koja je jednom prilikom nosila kaki model, što je za nju bilo pomalo neočekivano.

Nema sumnje da je u pitanju ogroman modni trend, koji ćete sigurno zavoleti kada vidite naš raznoliki izbor iz domaće ponude.

Cargo pantalone za jesen 2023: 7 modela dostupnih u Srbiji

Mona cargo pantalone sa našivenim džepovima

Definicija cargo pantalona su džepovi, a time se poigrao domaći brend Mona. Njihove cargo pantalone za jesen 2023. dolaze u neobičnoj boji nikla, a džepovi su našiveni na totalno neočekivanim mestima, što im daje urbani izgled. Međutim, lako mogu da postanu i glamurozne, uz pravo stilizovanje.

c5 2 Zavolećete cargo pantalone uz ove trendi modele iz domaće ponude

H&M cargo pantalone od kepera

Za udobnost i trendi izgled svaki dan, H&M cargo pantalone od kepera su nepogrešiv izbor. U crnoj boji svako od nas izgleda malo bolje i više cool, a ovaj model pantalona ima istaknut beli porub, što stvara zanimljiv kontrast. Sigurno će vam poslužiti kao temelj za jesenje autfite.

c3 1 Zavolećete cargo pantalone uz ove trendi modele iz domaće ponude

Diesel cargo farmerke (Fashion&Friends)

Ako volite statement džins, obožavaćete Diesel verziju cargo pantalona, dostupnu u Fashion&Friends ponudi. Oblik farmerki izgleda veoma neobično i moderno, tako da verujemo da bi ih rado prošetale sve velike street style zvezde današnjice. Farmerke koje totalno odražavaju sadašnji modni trenutak.

c6 3 Zavolećete cargo pantalone uz ove trendi modele iz domaće ponude

Pull&Bear cargo sportske pantalone

Bele cargo pantalone su zanimljiv modni izbor za jesen 2023. Ne samo da su lake za kombinovanje, već čine da se druge jesenje boje, poput sive i braon, lepše ističu u vašem autfitu. Pull&Bear ima udoban model od pamuka, koji je savršena fuzija pantalona i trenerke.

c1 2 Zavolećete cargo pantalone uz ove trendi modele iz domaće ponude

H&M cargo satenske pantalone padobranskog kroja

H&M je trend cargo pantalona podigao na sledeći nivo ovim modelom od materijala koji je neočekivan za ovaj stil. Saten u maslinastozelenoj nijansi izgleda luksuzno, a ipak svakodnevno, dok je “padobranski” kroj veoma moderan. Uz seksi top bićete spremni za provod, a uz masivan džemper dobićete lepu igru tekstura.

c2 2 Zavolećete cargo pantalone uz ove trendi modele iz domaće ponude

Coperni cargo farmerke (Koncept 45)

Fenomenalan dizajnerski odevni komad dostupan u Srbiji – Coperni cargo farmerke preživeće Y2K trendove i sigurno ćete ih dugo nositi, ako budu vaša sledeća modna investicija. Imaju ravan kroj i džepove koji im daju modernu siluetu, a bezbroj je načina na koje se mogu nositi.

c7 2 Zavolećete cargo pantalone uz ove trendi modele iz domaće ponude

Liu Jo maslinaste cargo pantalone (Fashion&Friends)

I za ljubitelje elegantnog stila odevanja postoji verzija cargo pantalona. Liu Jo model iz Fashion&Friends asortimana dolazi u klasičnoj kaki nijansi, ali ima glamurozne navezene detalje na džepovima, zbog kojih izgledaju veoma chic i sigurno će se uklopiti i uz potpetice. Za posao su odličan izbor, jer spajaju trend i eleganciju.

c8 1 Zavolećete cargo pantalone uz ove trendi modele iz domaće ponude

Pročitajte i ovo: Teksas jakne su nezaobilazne za jesen – našli smo 10 ultimativnih modela

Naslovna fotografija: instagram.com/ileenbajo

Božica Luković

Comments