Saznajte horoskop za decembar 2023: Devica. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vaš horoskopski znak može očekivati ovog meseca.

Ljubav

Ako ste sami, mogli biste se naći pred izazovom da obnovite vezu iz prošlosti – neophodno je da budete pošteni prema sebi i da jasno sagledate svoje motive. Da li je to nostalgija, ili način da ne budete sami, ili se zaista radi o vrednom odnosu, za koji sada oboje imate više pameti i snage? Razmišljaćete o sebi i preispitivaćete se više nego inače, ali ovaj period samorefleksije će vam biti koristan na duge staze, omogućavajući vam da se dublje povežete sa svojim bićem. 

U partnerskim odnosima možete dospeti do dubljeg nivoa razumevanja i međusobnog poštovanja, što će produbiti i obogatiti vaš odnos. Setite se tog novog kvaliteta u svojoj vezi kada dođe do nesuglasica i sukoba – uglavnom zato što vi gubite strpljenje. Sagledajte položaj partnera i njegove potrebe sa više empatije i velikodušnosti – izbegnite svako „kačenje“ oko sitnica i „hvatanje“ za svaku reč. Sukobi verovatno nisu slika problema u vezi, već prelivanje nervoze, stresa i straha, zbog okolnosti kojima ste pritisnuti. 

DEVICA mesecni horoscop LJUBAV Horoskop za decembar 2023: Devica
Comments