Saznajte horoskop za februar 2024: Lav. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vaš horoskopski znak može očekivati ovog meseca.

Ljubav

Izgledi su da ćete se sjajno provoditi u februaru! Možete steći nove prijatelje i istraživati zanimljive stvari – budite pozitivni i kreativni i izbegavajte negativne ljude koji vam oduzimaju energiju. Bićete u centru pažnje, što znači da ćete se osećati kao kod kuće u svakom društvu i situaciji, ali vodite računa o svom temperamentu i ne uključujte se u sukobe i svađe. Dok vežbate diplomatiju (Venera u Jarcu vam pomaže u tome), možete zapaziti nekog ko vam nudi posebno inspirativnu intelektualnu stimulaciju. 

U partnerskim odnosima možete želeti da malo „prodrmate“ stvari, promenite navike, isprobate nešto novo. Partner će možda oklevati da vas sledi, ali vaš entuzijazam i toplina će ga raskraviti i inspirisati. Imajte strpljenja za način na koji partner razmišlja – nisu svi tako brzi kao vi, a osim toga, neko mora biti oprezan i uzemljiti vas kad se previše rasplamsate. Upravo u takvim situacijama se možete uveriti da zapravo odlično funkcionišete. 

LAV mesecni horoscop LJUBAV Horoskop za februar 2024: Lav
Comments