Saznajte horoskop za februar 2024: Devica. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vaš horoskopski znak može očekivati ovog meseca.

Ljubav

Sredinom meseca, oko Dana zaljubljenih, romantične vibracije vam mogu uzburkati osećanja – možete se osećati nadrealno, kao da je velika ljubav na dohvat ruke, samo treba da dobro gledate oko sebe. Planetarni aspekti ukazuju baš na takvu mogućnost – ne izmišljate Device, vaša intuicija je nepogrešiva. Ali ljubav neće biti servirana na srebrnom poslužavniku i morate se pokrenuti i potražiti je – dobra ideja je da prihvatite sve pozive i da idete svuda, u kafiće, biblioteke, galerije, na izlete i šetališta i sportske aktivnosti. Srodna duša radi to isto, jer vam je krenula u susret! 

U partnerskim odnosima bićete maksimalno posvećeni – planovima za zajedničku budućnost. Kada fokusirate svoju energiju, skloni ste da ne primećujete ništa osim svojih ciljeva i težnji, pa vam može promaći to što partner ne deluje baš srećno. Ne radi se o tome da on ne želi da gradi budućnost sa vama, već o tome da mu je potrebno više pažnje u sadašnjosti. Razmislite o tome koliko je u pravu – ono što ulažete u vezu sada i ovde, drži pravac ka budućnosti koju priželjkujete.

DEVICA mesecni horoscop LJUBAV Horoskop za februar 2024: Devica
Comments