Saznajte horoskop za februar 2024: Vaga. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vaš horoskopski znak može očekivati ovog meseca.

Ljubav

Ako ste sami, verovatno zračite hladnim stavom „ne treba mi niko da budem srećna“, dok se graciozno krećete uzdignute glave među ostalim smrtnicima, zaslepljenim vašom elegancijom i energijom. Ukoliko niste zaljubljeni u nekog, verovatno ste zaljubljeni u sebe i maksimalno ulažete u tu vezu. Vaša samodovoljnost i sabranost deluju na usijane glave kao kofa ledene vode i ako se niko ne usuđuje da vam se približi, to je zato što drhti od straha. Ali, koga strah sprečava da istražuje čarolije i ne zaslužuje da oseti vašu magičnost iz neposredne blizine. 

U partnerskim odnosima vaša kraljevska ličnost mora da odloži krunu i siđe sa prestola, jer se morate pozabaviti praktičnim i prizemnim stvarima u odnosu. Partner nije raspoložen da vas obožava i ispunjava vaša naređenja, čak i ako inače rado igra tu igru. Sada mu je potrebno malo obične ljudskosti – priđite mu i pitajte ga šta mu je potrebno, a onda pažljivo slušajte. Zatim recite šta je vama potrebno i razgovarajte o tome kako da uskladite međusobne potrebe i želje.

VAGA mesecni horoscop LJUBAV Horoskop za februar 2024: Vaga

 

Comments