Saznajte horoskop za februar 2024: Jarac. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vaš horoskopski znak može očekivati ovog meseca.

Ljubav

U poslednje vreme ste uspostavili mnogo novih kontakata, više se družili ili započeli novi posao – sezona Jarca vam je ulila mnogo dobre energije i samopouzdanja koje se preliva u sve aspekte života. Oko vas orbitira dovoljno zanimljivih osoba, da možete da birate, a ovog meseca će emocije biti intenzivne, što vas može malo destabilizovati. Lako ćete eksplodirati (na dobar ili ne tako dobar način) na svaki izazov i provokaciju, ali sredinom februara se energija stabilizuje. Povoljan period nastupa u drugom delu meseca, kada možete upoznati kompatibilnu osobu, sa kojom možete graditi zdrav odnos. 

U partnerskim odnosima vaše eksplozivno raspoloženje može uneti nemir i doneti razmirice. Pažnja vam je na drugim stvarima i možda se partner oseća zapostavljeno – njegova potreba za pažnjom vas može dodatno trigerovati. Možda ste fantastični u krevetu, ali u ovom periodu niste baš sjajan partner u svakodnevnom životu. Ako osećate da zaslužujete više razumevanja i poštovanja, moraćete da o tome otvoreno porazgovarate sa partnerom i da pri tom uvažite njegove potrebe i pronađete zajednički jezik. 

JARAC mesecni horoscop LJUBAV Horoskop za februar 2024: Jarac
Comments