Saznajte horoskop za februar 2024: Ribe. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vaš horoskopski znak može očekivati ovog meseca. 

Ljubav

Februar najavljuje sreću u ljubavnom životu, ali ništa neće ići glatko. Početkom meseca možete se osećati samodovoljno i izdvojeno – potrebno vam je vreme za sebe i za sopstvenu dušu, a romantično angažovanje vas samo omete. Međutim, polovinom meseca se raspoloženje i energije menjaju i vi počinjete da se krećete i flertujete. Novo poznanstvo može biti intrigantno, ali i neko koga već poznajete može vam se približiti i početi da vam znači više nego što ste mislili da je moguće. 

U partnerskim odnosima preferiraćete domaću udobnost – romantični trenuci će se odvijati za trpezarijskim stolom, na kauču pred TV-om, u spavaćoj sobi. Nema ničeg lošeg u tome i niko ne može da vam kaže da treba da negujete udvaranje i oživite romantiku, kad kod vas stvari funkcionišu na ovaj način. Zajednička izolacija može biti lekovita za neko vreme, ali krajem meseca ćete poželeti da izađete iz kuće i promenite dinamiku. Idealno je ako partner deli vaša interesovanja, ali je odlično i ako preferira sopstvene hobije i aktivnosti – ne morate se stalno držati za ruke, da biste bili povezani i bliski. 

RIBE mesecni horoscop LJUBAV Horoskop za februar 2024: Ribe
Comments