Da li ste razmišljali o tome kakva je definicija veze koja vam je potrebna? Kako biste opisali željeni odnos u par rečenica?

Ako ne ostvarujete stabilnu vezu u kojoj se osećate dobro i možete da napredujete, možda ne znate tačno kakvu vezu želite i možda ulazite u odnose čija vam dinamika oduzima energiju, ili vas usporava i frustrira, ili koji su suviše „tesni“ da bi mogli da dišete, ili suviše „komotni“ da bi se osećali sigurno. Da li se astrološka definicija veze podudara sa onim što je vama potrebno?

khamkeo vilaysing OcxlTBbb6SY unsplash 1 Definicija veze kakvu želi svaki horoskopski znak

Definicija veze koju svaki znak horoskopa želi

Ovan

Želite vezu u kojoj se osećate energično i svaki dan je avantura, čak i kada radite sasvim obične stvari, kao što je nabavka i sređivanje. Definicija veze koja je vama potrebna je ukratko, vitalnost, uključenost, aktivnost!

Bik

Definicija veze u kojoj biste bili srećni i zadovoljni, kaže – sigurnost i opuštenost. Potreban vam je partner sa kojim ćete moći da budete sto posto ono što jeste i sa kojim nikada ne morate da pazite šta pričate i kako se ponašate.

Blizanci

Želite vezu u kojoj ćete se osećati puni nade – potrebna vam je stabilna osoba na koju možete da se oslonite, sa osećanjem da zajedno možete postići sve i savladati svaku prepreku. Partner treba da bude vaša najveća podrška.

Rak

Vaša definicija veze je da želite da se sa partnerom osećate kao najbolja, najvoljenija, jedina osoba na svetu – kao da nemate nikakvu konkurenciju i nemate čega da se bojite.

Lav

Želite vezu u kojoj se osećate ponosno, kao da ste dobili sedmicu na lutriji, sigurni da ne postoji niko na svetu ko bi vam više odgovarao i da ste pronašli najbolju osobu i najboljeg partnera. Definicija veze – ponos!

Devica

Definicija veze koja vam je potrebna je poštovanje i uvažavanje. Želite partnera koji će vam odati priznanje, slaviti sa vama vaše uspehe i biti svestan vaših vrednosti i kvaliteta i ponosan na vas.

Pročitajte i ovo: Zbog čega svaki horoskopski znak igra igru „toplo – hladno“

Vaga

Želite vezu u kojoj se osećate uzbuđeno zbog budućnosti, kao da najbolje stvari tek dolaze i kao da je svaki sledeći dan nova avantura – najzad ste našli nekog pored koga se otključavaju svi vaši potencijali.

Škorpija

Definicija veze za vas je poverenje – želite da se osećate dovoljno sigurno da možete da kažete jedno drugom otvoreno sve što mislite i osećate, bez straha od osude i nerazumevanja. Najdublje poverenje omogućava da prevaziđete svaku prepreku na putu.

Strelac

Optimizam i entuzijazam su definicija veze koju želite – potrebna vam je osoba koja će vas skladno pratiti i biti timski igrač, na koju možete da se oslonite i koja će vam reći „sve će biti u redu“ tako da verujete u to.

Jarac

Želite vezu u kojoj ćete da se osećate opušteno, u kojoj ne morate da se pretvarate, da biste nekog impresionirali i zabavljali – želite osobu koja će vas voleti baš takve kakvi ste, u vašem najboljem i najgorem izdanju jednako.

Vodolija

Definicija veze je za vas – jednakost. Želite partnera koji ulaže koliko i vi, koji se brine o vama, neguje vas i trudi se da vas usreći, koliko i vi njega. I koji takođe ima svoja interesovanja i ne sputava vas, kao ni vi njega.

Ribe

Potreban vam je partner koji leči vašu nesigurnost svojom potpunom predanošću i bezuslovnom ljubavlju – jer samo tako možete procvetati u punom sjaju i dati najbolje od sebe.

Pročitajte i ovo: Nova ljubav – horoskop predviđa u koga ćete se zaljubiti ove godine

Naslovna fotografija: Khamkéo Vilaysing

Brankica Milošević

Comments