Tokom ove godine, svaki horoskopski znak može da manifestuje nešto važno, o čemu dugo mašta, ili upravo shvata šta mu je na srcu. Ostvarenje sna, u različitim oblastima, moguće je za svakog ko poznaje svoje želje, ko kreće za svojim snovima i otvara se za ono što mu dolazi u susret. Ako još niste sigurni šta je ono što vam je najvažnije, razmotrite astrološke smernice za svoj horoskopski znak.

aditya saxena  mIXHvl wzA unsplash 1 San koji će svaki horoskopski znak moći da ostvari ove godine

Ovogodišnje ostvarenje sna za svaki znak zodijaka

Ovan

Odavno već osećate želju da vidite malo sveta, da putujete i izađete iz svakodnevne rutine, koja je počela da vas sputava i zamara. Ako se osećate zarobljeni u svojoj svakodnevici, putovanja su ostvarenje sna koje vam se može neočekivano otvoriti.

Bik

Za vas je ostvarenje sna sledeći korak koji ćete napraviti u karijeri, kako bi se približili svojim dugoročnim ciljevima. Već dugo predano radite na tome, a ako osećate da ste se u poslednje vreme zaglavili i da ne napredujete, uskoro ćete napraviti proboj na sledeći nivo.

Blizanci

Ljubav je želja vašeg srca i već dugo se osećate usamljeno i čeznete za srodnom dušom. Ona se neće pojaviti odmah, ali sve što vam se bude dešavalo na polju romantike i strasti, vodiće vas ka tom susretu.

Rak

Ostvarenje sna za vas može biti promena okolnosti u kojima ste sada, tako da imate više vremena (ili budete bliže) za svoju porodicu i bliske prijatelje. Krug ljudi koji vas vole, podržavaju i neguju, lekovit je za vas i moći ćete češće da posećujete svoje utočište.

Lav

Tokom ove godine možete upoznati nove ljude, putovati i doživljavati avanture koje proširuju vaše vidike, donose zabavu i dragocena iskustva u svim oblastima života. Vaši snovi su veliki, ali svi se sabiraju u istoj tački, koju ćete moći da dosegnete i da nastavite da se razvijate i uzdižete.

Devica

Koji bi koncert, festival ili neka druga vrsta kulturnog događaja za vas bio ostvarenje sna i doživljaj života? Počnite da pravite planove, Device, a okolnosti će se namestiti baš onako kako vam najviše odgovara.

Pročitajte i ovo: Način na koji svaki horoskopski znak prihvata nove mogućnosti i promene

Vaga

Želja vašeg srca je da upoznate posebnu osobu, a ako ste do sada shvatili šta vam je najvažnije u vezi i bojite se da su vam standardi previsoki – ne brinite. Univerzum radi za vas i vaša srodna duša je krenula ka vama. Postarajte se da joj krenete u susret, svojim mislima i svojim srcem, dok preduzimate korake da proširite društveni krug.

Škorpija

Ako vas je cinizam savladao i u poslednje vreme gorko razmišljate o pitanjima romantike, povratak vere u ljubav je za vas ostvarenje sna. Ove godine ćete ponovo početi da se zabavljate, ili barem da tražite avanturu, ali u tom procesu možete naleteti na nekog ko će zadržati vašu pažnju.

Strelac

Manje prekovremenog rada i više vremena za vaše hobije i zabavu – već dugo maštate o tome da usporite na profesionalnom planu i da se više posvetite onome u čemu uživate, a ove godine ćete u tome sve više uspevati.

Jarac

Manje radnih sati je i za vas ostvarenje sna, koje ove godine možete postići, a da to ne umanji vaš uspeh i vašu dobit. Dovoljno ste se trudili da steknete reputaciju i dostignete visok nivo, sada možete uživati u stabilnosti postignutog.

Vodolija

Želite da isprobate nove nacionalne kuhinje, specijalitete, koktele i deserte – na originalnim lokacijama. Ako ne budete uspeli da putujete koliko želite, velike su šanse da svoj gastronomski avanturizam praktikujete na nekim luksuznim mestima.

Ribe

Ostvarenje sna je ove godine za vas više sigurnosti u sebe i veći stepen ugodnosti u svojoj koži. Ako to znači napor da dostignete formu i idealnu kilažu, ne gubite vreme, možete pronaći program vežbanja i zdrave ishrane koji će vam izuzetno prijati.

Pročitajte i ovo: 4 horoskopska znaka koja će sresti veliku ljubav tokom 2024. godine

Naslovna fotografija:  Unsplash/ Aditya Saxena

Brankica Milošević

Comments