Putovanja su životna inspiracija, pa mnogi od nas godinu “preleću” brojeći dane do sledeće isplanirane destinacije. Zato nije ni čudo što su nam aerodromi asocijacija na sreću i omiljeno mesto za koje se spremamo uz euforiju i polet koji nam inače uglavnom fali. U spremanje, osim pakovanja, spada i odabir udobnih, ali stylish autfita koji će učiniti da i mi postanemo zvezda aerodroma. Kako modne inspiracije zapravo nikad nije dosta, spremili smo vam nepogrešive travel autfit ideje kako bismo vam dodatno olakšali put ka novom omiljenom mestu na planeti.

Naravno, ne diskriminišemo ni druga prevozna sredstva, pa se ovi autfiti uklapaju u apsolutno sve scenarije koji se tiču prevoza od mesta A do mesta B.

Travel autfit ideje: Predstavljamo vam 7 predloga

Udoban matching set

Šta smo uopšte nosili tokom putovanja pre nego što su ovakvi comfy kompleti postali in? Neodoljivo podsećaju na pidžame i po izgledu i osećaju, samo što je društveno prihvatljivo nositi ih van kuće.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by April (@aprillockhart)

Haljina koja ne steže

Osećaj u njoj mora da bude kao da nosite oversized duks, a primamljiva stvar je ta što nema komplikacija i dilema oko toga kako ćete i sa čim da je kombinujete jer je jednostavna, pa je uparite uz bilo koje patike i tašnu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zeynab Mohamed (@zey.ca)

Trenerka i kaput

Trenerka sama po sebi asocira na putovanje, ali kada se preko nje ogrnete kaputom (ako na put idete zimi), ne samo da oslobađate mesto u koferu, nego i imate čime da se pokrijete u avionu ako vam postane hladno.

Pamučne pantalone i bela majica

Kad niste raspoloženi za trenerku, a ni za farmerice jer ipak želite nešto komotno, idealno međurešenje su pamučne pantalone koje ćete upariti sa običnom belom majicom kratkih rukava – i pravac gejt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ASHLEY CASSIDY (@ashbegash)

Duks i denim kombinezon sa tregerima

Duks kao sinonim za putovanje morao je da se nađe u nekoj od odabranih travel autfit ideja, a njegovo idealno kombinovanje je bez dileme uz denim kombinezon sa tregerima.

Jednobojno i minimalistički

Monohromatski stil je onaj sa kojim definitivno nema greške jer je uvek u trendu, pa kombinacija sačinjena od jedne boje može biti samo i jedino dobitna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ~MS~ (@monochromatic_style)

Cargo pantalone i teksas jakna

Ovo je materijal koji je neprikosnoveni kralj casual stila, zajedno sa cargo pantalonama karakterističnim po dubokim džepovima idealnim za sitnice kojih uvek ponesemo mnogo, pa prostora za njih nikad dovoljno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by gabby whiten (@gabbywhiten)

Pročitajte i ovo: 10 kombinezona iz domaće ponude koje možete da nosite na posao

Naslovna fotografija: instagram.com/ashbegash

Milana Petković

Comments