Papuče sa petom su prva obuća ka kojoj se okrenemo čim počne leto, pa praktično važe za modnog vesnika lepog vremena. Modeli ove sezone su raznovrsni i toliko inspirativni da ćete poželeti da ih imate sve. Ukoliko još uvek niste imali vremena da pogledate domaću ponudu dostupnih brendova, budite bez brige, mi smo to učinili umesto vas.

U trendu su pastelne papuče sa petom, one sa metalik detaljima, ali i monohromatske i jednostavne koje možete kombinovati sa nešto šarenijim haljinama bez bojazni da će vam look biti prenaglašen. Odabrali smo najrazličitije modele koji su favoriti WNB stilista, a na vama je da izaberete svoj omiljeni par.

Papuče sa petom ― najlepši modeli iz domaće ponude

JW Anderson papuče sa petom

Crne kožne papuče brenda JW Anderson su idealan izbor jer će odgovarati svim prilikama. Ovo je model koji je svakoj ženi potreban, jer je univerzalno elegantan i sofisticiran, a samim tim može biti stilizovan na više načina. Bilo da idete na večeru sa prijateljima, koktel sa poslovnim saradnicima ili casual subotnji branč, papuče sa debljim crnim kaiševima koje povezuje detalj nalik na boho broš će se uklopiti u svaku letnju avanturu jer vrlo privlačno izgledaju šta god da ste uz njih obukli.

Papuce na petu Papuče sa petom   najlepši modeli iz domaće ponude prema izboru WNB stilista

Nine West u svom punom sjaju

Papuče sa petom kojim dominiraju srebrni, sjajni kaišići koji su dinamično isprepletani, daće dozu seksepila svakom vašem autfitu. Ako se odlučite na ovakav model, sasvim sigurno ćete na okolinu delovati zavodljivo, odlučno i dominantno. Savršen su izbor za dejt tokom leta ili odlazak do grada u šoping, od čega takođe uvek želimo maksimalno uzbuđenje.

Papuce na petu 1 Papuče sa petom   najlepši modeli iz domaće ponude prema izboru WNB stilista

Furla kožne papuče

Varijanta od 100% kože je idealna za poslovnu ženu koja čak i leti mora da bude spremna da otrči na bitan sastanak. Kombinacija dve boje daje dodatnu dinamiku ženi koja razmišlja o biznisu, pa, osim što će vas poštovati zbog stručnosti, drugi će se diviti vašem sofisticiranom stilu. Ipak, suština ovog modela je klasika što se jasno vidi po špicu koji ga krasi i postavlja na samu granicu između papuče i sandale. Rečju, one su the best of both worlds.

Papuce na petu 5 Papuče sa petom   najlepši modeli iz domaće ponude prema izboru WNB stilista

Mona definicija elegancije

Ono što svi volimo kod Mona modela je dokazani kvalitet koji garantuje da materijal neće izgubiti teksturu, pa je osigurano da ćete ove papuče sa štiklom moći da nosite nekoliko letnjih sezona. Braon lakovane papuče će svaku vašu kombinaciju podići na viši nivo, jer izgledaju luksuzno i stilizovano, pa će pristajati ženama koje, kad je moda u pitanju, tačno znaju šta žele.

Papuce na petu 2 Papuče sa petom   najlepši modeli iz domaće ponude prema izboru WNB stilista

Mango papuče sa visokom štiklom

Mango nikad ne razočara, pa neće ni ove letnje sezone. Brojne žene vole papuče sa visokom i tankom štiklom, koju prate još tanji kaišići. Nas definitivno da, pa je zato baš ovaj model jedan od apsolutnih favorita WNB stilista.

Papuce na petu 6 Papuče sa petom   najlepši modeli iz domaće ponude prema izboru WNB stilista

Afrika elegantne papuče sa štiklom

Idealan spoj crne i bele – za monohromatske autfite jer razbijaju jednoličnost minimalizma. Kaiš koji se kopča po sredini daje ovom paru interesantnu formu, koju dodatno kompletira špicasti kalup, iako je prednji deo u potpunosti otvoren. Dinamičan par koji je u isto vreme sačinjen od potpuno klasičnih detalja.

Papuce na petu 3 Papuče sa petom   najlepši modeli iz domaće ponude prema izboru WNB stilista

Y2k Giuseppe Zanotti papuče sa petom

Povratak trenda papuča koje podsećaju na najbolje godine pop kulture. Nostalgičan, a ujedno i moderan par Y2k Giuseppe Zanotti mami hrabrom i upadljivom metalik-ljubičastom bojom. Idealna obuća za letnju žurku jer će svaki vaš party look učiniti upečatljivim.

Papuce na petu 4 Papuče sa petom   najlepši modeli iz domaće ponude prema izboru WNB stilista

Pročitajte i ovo: Stil i elegancija u svakom koraku: Pronašli smo savršene sandale za ovu sezonu

Naslovna fotografija: instagram.com/bellastovey

Milana Petković

Comments