RENO AVENE LOGO 210721 01 LOGO B 2 Ako želite savršenu kožu, Avène Hyaluron Activ B3 je vaš lični vodič na tom putovanju

Ako želite savršenu kožu, Avène Hyaluron Activ B3 je vaš lični vodič na tom putovanju

Photo 1 Ako želite savršenu kožu, Avène Hyaluron Activ B3 je vaš lični vodič na tom putovanju

Svet se kreće ubrzanim tempom, a dani prolaze kao u treptaju oka. Obaveze nas pritiskaju sa svih strana, a čini se da se na našim listama zadataka stalno pojavljuju nove stavke. Svakodnevica nam je ispunjena žurbom i nastojanjem da za što kraće vreme uradimo što više. Usred te jurnjave, često zaboravimo na nešto izuzetno važno – negu našeg lica.

Koža lica je ogledalo našeg zdravlja i životnog stila. Ona je prva stvar koju drugi primete i često može odati naše godine, čak i kad se osećamo mlado i puni energije. Ipak, u moru obaveza, nega lica često pada u drugi plan. Umesto da izdvojimo vreme za redovnu rutinu nege, mi jurimo dalje, ostavljajući naše lice da se samo izbori sa svakodnevnim izazovima.

Play Video
AFRODITA AUG1270 2 6 4 Ako želite savršenu kožu, Avène Hyaluron Activ B3 je vaš lični vodič na tom putovanju

Stres i spoljašnji faktori - neprijatelji zdrave kože

Stres je jedan od najvećih neprijatelja kože. Kad smo pod pritiskom, naše telo oslobađa kortizol, hormon stresa koji može da utiče na kožu na različite načine. On može da dovede do pojave akni, crvenila, pa čak i prevremenih bora. Pored toga, stres često znači i nedovoljno sna, što može rezultirati podočnjacima i umornim izgledom lica.

Pored stresa, tu su i spoljašnji faktori koji utiču na našu kožu. Izloženost suncu, zagađenje, klimatizovani prostor – sve to može da ošteti našu kožu i ubrza proces starenja. Ako tome dodamo i nezdrave životne navike, poput pušenja ili neredovne ishrane, jasno je da naše lice trpi mnogo toga.

AFRODITA AUG1270 2 6 4 Ako želite savršenu kožu, Avène Hyaluron Activ B3 je vaš lični vodič na tom putovanju

Otkrijte moć redovne nege i prave proizvode za vašu kožu

Ipak, ne treba da se predamo bez borbe. Čak i u najužurbanijim periodima, možemo da pronađemo malo vremena za negu lica. Redovna rutina čišćenja, toniranja i hidratacije može značajno poboljšati zdravlje i izgled naše kože. A uz prave proizvode, prilagođene našem tipu kože i specifičnim potrebama, možemo postići vidljive rezultate za kratko vreme.

Revolucionarni Avène Hyaluron Activ B3 koncentrovani serum

U potrazi za rešenjem koje će nam pomoći da se izborimo sa znacima starenja i vratimo koži mladalački sjaj, često se okrećemo različitim proizvodima i tretmanima. Međutim, pronalaženje odgovarajućeg saveznika u borbi protiv bora i umorne kože može biti pravi izazov. Srećom, postoji jedan proizvod koji se izdvaja svojom efikasnošću i brzim rezultatima – Avène Hyaluron Activ B3 koncentrovani serum.

Ovaj serum je prava revolucija u svetu nege kože. Sa visokom koncentracijom čiste hijaluronske kiseline (1,5%) i niacinamida (6%), on deluje na sam uzrok starenja kože. Hijaluronska kiselina visoke molekularne težine zadržava vlagu u koži, dok druga niske molekularne težine prodire duboko u kožu i stimuliše prirodnu proizvodnju hijaluronske kiseline.

Niacinamid, sa druge strane, stimuliše ćelije i produžava njihov životni vek, omogućavajući dugotrajnu regeneraciju kože.

Ono što ovaj serum čini posebnim je njegova minimalistička formula. Sa samo 8 sastojaka, od kojih je 94% prirodnog porekla, pogodan je za sve tipove kože, čak i za osetljivu. Bez mirisa i sastojaka životinjskog porekla, Avène Hyaluron Activ B3 koncentrovani serum je ekološki proizvod koji dolazi u reciklabilnoj staklenoj bočici sa pipetom.

AFRODITA AUG1270 2 6 20 Ako želite savršenu kožu, Avène Hyaluron Activ B3 je vaš lični vodič na tom putovanju
AFRODITA AUG1270 2 6 3 Ako želite savršenu kožu, Avène Hyaluron Activ B3 je vaš lični vodič na tom putovanju
Play Video
Photo 1 Ako želite savršenu kožu, Avène Hyaluron Activ B3 je vaš lični vodič na tom putovanju

Zategnuta, podmlađena koža za samo dve nedelje

Rezultati su vidljivi ubrzo nakon nanošenja, jer koža postaje zategnuta i osvežena. Nakon samo 4 sata, punija je, čvršća i elastičnija**. A nakon dve nedelje redovne upotrebe, bore su vidno smanjene**. Ovaj serum je pogodan za upotrebu na celom licu, uključujući i osetljivu zonu oko očiju. Može se koristiti samostalno ili pre nanošenja dnevne ili noćne kreme, bez masnog ili lepljivog traga. 

U današnjem užurbanom svetu, gde je vreme dragoceno, a stres sveprisutan, nega kože često pada u drugi plan. Ali uz Avène Hyaluron Activ B3 koncentrovani serum, možemo sebi priuštiti luksuz efikasne nege za kratko vreme. Samo nekoliko kapi ovog seruma dnevno mogu značajno poboljšati izgled i zdravlje kože, pružajući nam samopouzdanje i energiju kako bismo se suočili sa svim izazovima koje dan donosi.

AFRODITA AUG1270 2 6 70 2 Ako želite savršenu kožu, Avène Hyaluron Activ B3 je vaš lični vodič na tom putovanju

* in vitro test, zahvaljujući niacinamidu.
** samoprocena, 128 korisnika.
** % zadovoljstva proizvodom, 128 korisnika

RENO AVENE LOGO 210721 01 LOGO B 880 Ako želite savršenu kožu, Avène Hyaluron Activ B3 je vaš lični vodič na tom putovanju

Više informacija o Avène Hyaluron Activ B3 serumu saznajte na sajtu, kao i Facebook, Instagram i YouTube stanicama.