Crni sako – večiti modni klasik koji osvaja svestranošću i elegancijom; odevni komad koji predstavlja neizostavan deo garderobe svake moderne žene, bilo da je reč o poslovnom okruženju, posebnim prilikama ili svakodnevnom nošenju. Predstavljamo sedam različitih modela crnih sakoa – od klasičnih krojeva do modernih i trendi varijanti, svaki od njih poseduje jedinstvene karakteristike i detalje koji će upotpuniti vaš stil i istaći vašu individualnost. Bez obzira da li tražite sofisticirani sako za posao, ležeran model za grad ili glamurozan komad za večernji izlazak, ovi predlozi će vas inspirisati da pronađete savršen crni sako za svaku priliku. 

Crni sako iz domaće ponude – prema izboru WNB stilista

Massimo Dutti kratki sako

Sofisticirani crni sako je kao stvoren za poslovne sastanke. Lepršavi kroj i kraća dužina daju mu mladenački i šik izgled, dok kragna sa špicastim reverima i kopčanje na tri dugmeta doprinose osećaju elegancije. Dva bočna džepa i jedan našiveni džep na grudima pružaju funkcionalnost, dok manžetne sa dugmićima dodaju dozu prefinjenosti. Kombinujte ga sa pantalonama ili suknjom za besprekoran stil.

crnisako1 ezgif.com webp to jpg converter Crni sako   7 elegantnih modela za svaku priliku

Mona blejzer

Blejzer sa špicastim reverima odiše ženstvenošću i sofisticiranošću. Crni blejzer je savršen za sve koji žele da istaknu svoju figuru zahvaljujući definisanom struku. Skriveno kopčanje doprinosi glatkom i elegantnom izgledu, dok špicasti reveri dodaju dozu oštrine i karaktera. Nanesite crveni karmin i obucite salonke za glamurozan večernji izgled ili ga kombinujte sa farmerkama i belom košuljom za neformalni šik look.

crni sako 2 Crni sako   7 elegantnih modela za svaku priliku

Bershka strukirani sako

Strukirani sako je must-have komad za svaku modernu devojku. Prati liniju tela i ističe figuru na laskav način, dok strukirani kroj sa nižim strukom donosi trendi i savremen izgled. Svestran je i može se nositi u različitim prilikama – od kancelarije do večernjeg izlaska. Upotpunite ga sa pantalonama visokog struka i crop topom za mladalački i urban stil.

crni sako 3 Crni sako   7 elegantnih modela za svaku priliku

Bershka kratki sako

Kratki sako sa detaljem od puplina unosi dozu neočekivanog u klasičan crni sako. Komad je savršen za one koji vole da eksperimentišu sa stilom. Detalj od puplina na reverima i džepovima daje mu teksturu i dimenziju, dok ga kraća dužina čini pogodnim za kombinovanje sa visokim strukom i crop topovima. Dodajte sjajni pliš i spremni ste za grad.

crni sako 4 Crni sako   7 elegantnih modela za svaku priliku

Zara sako

Sako na preklop izgužvanog izgleda pruža opuštenu eleganciju. Izrađen je od izgužvane tkanine, što mu daje ležeran i neustrašiv izgled. Reveri i dugi podvrnuti rukavi doprinose opuštenom stilu, dok mu kopčanje na preklopa sa prednje strane daje asimetričnu notu. Nosite ga uz kožne pantalone i martinke za večernji izlazak ili ga upotpunite širim pantalonama i štiklama za dnevni look.

crni sako 5 Crni sako   7 elegantnih modela za svaku priliku

Massimo Dutti sako

Izrađen od meke ovčje kože sa završnom obradom od napa kože, pleni teksturom i sofisticiranošću. Kragna sa špicastim reverima i kopčanje na dugme daju mu klasičan izgled, dok kaiš sa kopčom u struku definiše figuru i dodaje ženstvenu notu. Nosite ga uz kožne pantalone i salonke za glamurozan izgled.

crnisako6 ezgif.com webp to jpg converter Crni sako   7 elegantnih modela za svaku priliku

Patrizia Pepe sako

Ženski korset-sako sa naglašenim korpama i srcolikim izrezom je komad za posebne prilike. Ima kopčanje do pupka i naglašene korpe koje ističu figuru na zavodljiv način. Srcoliki izrez dodaje dozu romantike i ženstvenosti. Kombinujte ga sa visokim potpeticama i nakitom za nezaboravan večernji autfit.

crni sako 7 Crni sako   7 elegantnih modela za svaku priliku

Pročitajte i ovo: Letnji must-have: Teksas šortsevi za sve prilike (prema izboru WNB stilista)

Naslovna fotografija: pinterest.com

Comments