Ako priželjkujete novi manikir, ali ste pod utiskom da vas nedostatak dužine noktiju sprečava da isprobate neobičan izgled, razmislite ponovo. Manikir za kratke nokte može da izgleda podjednako chic – kao što su pokazale poznate ličnosti poput Sofie Richie Grainge, Olivia Rodrigo i Kim Kardashian.

Postoji mnoštvo ideja za kratke nokte koje savršeno odgovaraju vašem prirodnom obliku i veličini. Trik je u tome da vodite računa o proporcijama i ravnoteži. Delikatni dizajni kao što je jednostavna mašna ili sićušni biserni ukrasi dobro funkcionišu jer količina negativnog prostora sprečava da manikir izgleda prenatrpano.

Ako želite stil koji će dati iluziju veće dužine, odlučite se za obrnuti francuski manikir, igrajući se bojom ili sjajem da biste osvežili nokte i učinili ih malo zanimljivijim. Kada su u pitanju dezeni, svedenije opcije sprečavaju kratke nokte da izgledaju napadno, kao i odabir neutralnijih boja.

Evo najboljih ideja.

Manikir za kratke nokte – ideje sa Instagrama

Minijaturne mašne

Volite balletcore trend? Pokušajte da ukrasite svoje vrhove noktiju delikatnim mašnama za novi osvrt na trendi estetiku.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Erica (@press_reset_nails)

Francuski manikir sa obrtom

Ako ste zaglavili u kolotečini francuskog manikira, postoje neki suptilni detalji koje možete da dodate za malo osveženja ovog klasičnog izgleda noktiju. Na primer, dodavanje nekoliko delikatnih tačaka i/ili prozirnog svetlucavog gornjeg premaza je jednostavan način da ulepšate klasični manikir.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Shelley Graham (@_by_shelley)

Delikatni biseri

Biserni nakit se vratio, pa zašto ne biste ukrasili svoje nokte ovim dragim kamenom u trendu? Mala nalepnica preko nude noktiju ili bisernog laka stvara tako elegantan, ali minimalan efekat.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Brown Girl Hands (@browngirlhands)

Pop art manikir

Ovaj manikir inspirisan pop artom je dokaz da vam nije potrebna velika dužina da biste kreirali najrazigranije motive. Zbog izbora boja, ovi nokti su kao malo ljubavno pismo Lihtenštajnu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lauren ✨ (@lolo.nailedit)

Polumesec sa okom

Za one koji ne vole svetle boje i preterani nail art, ovaj motiv očiju stvara suptilan, ali efektan manikir. Osim toga, ako naglasite koren nokta, to zapravo može učiniti da vaši nokti izgledaju duže.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Andréa Barbet (@m.o.n.a.j)

Ružičasti aura manikir

Niste mislili da možete da probate trend aura manikira sa kratkim noktima? Ovaj monohromatski manikir izgleda odlično na svakoj dužini.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Le Mini Macaron 💅🏼 (@leminimacaron)

Manikir inspirisan baštom

Ono što ovaj mali dizajn cveća čini tako svežim je nude baza noktiju. Dakle, ako želite da ga isprobate, obavezno ostavite malo prostora između delikatnih nalepnica i ostavite nekoliko prstiju na svakoj ruci potpuno bez laka.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Manikir inspirisan plažom

Unesite atmosferu letovanja u svoj manikir pomoću talasastih plavih linija i malih sitnih zlatnih nalepnica u motivu plaže. Ostavljajući dobru količinu praznog prostora, sprečićete kratke nokte da izgledaju previše napadno.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanam (@nonnailartist)

Francuski manikir sa srcima

Pokušajte da zamenite klasične bele vrhove noktiju za dizajn srca koji je tako lako kreirati kod kuće. Izaberite svoj omiljeni crveni lak i prevucite dva poteza po gornjem uglu svakog nokta. Oblik možete očistiti olovkom ili finom četkom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JASMIN (@basecoatstories)

Ombre šljokice

Ne morate da preterujete sa šljokicama da biste dodali malo sjaja svom manikiru. Kreiranjem ombre efekta, imaćete manikir koji je dovoljno suptilan da ga nosite svakodnevno – plus može stvoriti iluziju dužeg nokta.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Alyx Lippiatt (@alyxlippiatt)

Pročitajte i ovo: 12 ideja za beli manikir koji ćete uživati da nosite ovog leta

Naslovna fotografija: instagram.com/m.o.n.a.j

Božica Luković

Comments