Letnji modni komadi na našoj listi za vreki takas većinom su dizajnirani tako da pomognu da izdržite vrućine. Kada temperature rastu, ključno je birati odeću koja će nas rashladiti, a u isto vreme učiniti da izgledamo moderno i stilizovano.

Prozračni materijali, lagani krojevi i svetliji tonovi postaju naši saveznici u borbi protiv vreline, donoseći osećaj udobnosti i lakoće tokom najvrelijih dana.

Haljine, šortsevi, i lagane bluze su nezamenjivi za kežual i elegantne autfite, dok su lanene pantalone i jednostavni topovi ključni za sve dnevne aktivnosti. Pravi izbor odeće može vam olakšati letnje dane i doneti osećaj svežine čak i u najtoplijim trenucima.

Letnji modni komadi zbog kojih ćete lakše preživeti vrućinu

Lepršava haljina

Vaša letnja garderoba nije potpuna bez lepršave haljine. To je komad koji vam omogućava da se brzo spremite i izgledate elegantno bez mnogo truda. Haljina od laganih materijala, poput lana i poplina, savršeno upotpunjuje opuštenu letnju atmosferu. Neutralni tonovi i bezvremenski krojevi unose dozu sofisticiranosti, a možete je kombinovati sa sandalama, ravnim cipelama ili patikama za savršen letnji izgled.

Udobni šortsevi

Da biste preživeli letnju vrućinu, neophodno je imati nekoliko udobnih šortseva. Ove sezone, zaboravite na kratke, tesne teksas šortseve – dugi, široko krojeni modeli su zapravo pravi izbor. Šortsevi od laganih materijala pružaju osećaj udobnosti i elegancije. Takođe, dugi laneni šortsevi su odlična opcija za opuštene dnevne aktivnosti ili čak svečanije prilike, jer će u kombinaciji sa laganim blejzerom stvoriti sofisticirani vajb.

Midi-suknja

Midi-suknje su sjajan način da dodate formu i teksturu vašem autfitu, posebno kada je prevruće. Bela midi-suknja je ovog leta dominirala uličnom modom i lako se kombinuje sa topom i sandalama. Midi-suknje sa balon efektom mogu biti upečatljiv komad koji ćete stilizovati sa jednostavnijim komadima, dok je svilena midi-suknja obavezan deo garderobe za svaku priliku.

Lagana bela bluza

Ovog leta, usvojite skandinavski stil sa lepršavom belom bluzom. Detalji poput kopčanja dodaju prozračnost i šarm. Nosite je uz lanene pantalone, šortseve ili midi-suknje, za lagani letnji izgled. Ovaj komad se lako kombinuje sa različitim stilovima i pruža prijatan osećaj tokom celog dana, koliko god da je vruće.

Prozračne lanene pantalone

Za one koji moraju da idu u kancelariju, lanene pantalone su najbolji prijatelj ovog leta. Ove pantalone stvaraju osećaj kao da ste kod kuće zbog laganog materijala, ali zadržavaju sofisticiranost potrebnu za poslovno okruženje. Lanene pantalone čine nošenje pantalona tokom leta mogućim – nosite ih uz top, bluzu ili čak preko kupaćeg kostima tokom vrućeg talasa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by lia (@alyamarieee)

Jednostavan top

Kada vam je potreban autfit za vrele uslove, kombinacija topa i šortseva je kežual recept. Ovaj autfit možete stilizovati kaišem i ravnim cipelama, ili ležernim patikama i kačketom. Naravno, top se može kombinovati sa skoro svakim donjim delom iz ove liste. Sve što vam treba je da pronađete omiljeni kroj – bilo da preferirate jednostavne ili one sa upečatljivim detaljima.

Pročitajte i: Letnji francuski manikir – 10 ideja za šarene nokte koji prate energiju sezone

Fotografija: Instagram.com/unchicleenmitacon

Milana Petković

Comments