Tražite dizajnerske naočare za malo lice? Tu smo da vam pomognemo! Pronalaženje odgovarajućih naočara za sunce koje odgovaraju vašem obliku lica može biti izazovno. Ako imate sitno lice sa delikatnim crtama, želite da se klonite prevelikih naočara za sunce koje mogu nadjačati vaše karakteristike. Umesto toga, odlučite se za naočare za sunce sa ovalnim, mačjim ili pravougaonim okvirima, a pored ovoga razmislite i o nekoliko dodatnih stvari.

Ako imate okruglo lice, izaberite par pravougaonih naočara za sunce koje balansiraju zaobljenost. S druge strane, ako vam je lice kvadratnije, odlučite se za ovalne naočare. Oni koji imaju sreću da imaju ovalno lice mogu da nose i jedno i drugo, međutim, ipak bismo savetovali da se klonite okruglih okvira jer su obično prilično veliki i mogu dominirati vašim licem. Štaviše, pre nego što kupite par naočara za sunce, pametno je da izmerite svoje lice kako biste ga mogli uporediti sa veličinom rama naočara.

Predstavljamo vam naš izbor dizajnerskih naočara za sunce za malo lice, a vi uvek možete da uđete u lokalnu prodavnicu da ih isprobate.

Dizajnerske naočare za malo lice

Gucci 54mm naočare ovalnog okvira

Ovalna silueta ima retro izgled, dajući vam vibe filmske zvezde. Gucci naočare su napravljene od sjajnog crnog acetata, sa tamnosivim sočivima koja imaju punu 100% UV zaštitu. Bočna strana im je ukrašena zlatnim Gucci logotipom za dozu glamura.

Tom Ford Kasia naočare mačkastog okvira

Ove elegantne naočare za sunce garantovano će pristajati svima sa malim licem, a stil je toliko klasičan da su dovoljno praktične i odgovaraju svakoj odeći. Imaju siluetu mačjeg oka, dezen kornjačevine i završene su svetlucavim zlatnim T logotipom na slepoočnicama. Sočiva su gradijent braon boje sa punom UVA i UVB zaštitom, savršenom za jarke sunčane dane. Njihova minimalistička estetika znači da ih možete nositi iz godine u godinu – i nikada neće izaći iz mode.

Saint Lauren 53mm naočare mačkastog okvira

Savršene su za one sa manjim licem jer su ramovi širi na vrhu. Imaju gradijentna sočiva sa 100% zaštitom od UV zračenja, a svaki primerak je napravljen u Italiji. Ugaoni debeli okviri su chic i dodaju čar svakom autfitu.

Prada 51mm naočare četvrtastog okvira

Ako mačkaste ili okrugle naočare za sunce nisu vaš stil, pokušajte da nosite pravougaone, koje su trenutno popularne. Pogodne su za one sa vitkim, ovalnim licem, pa čak i za one sa okruglim. Napravljene su od sjajnog crnog acetata i opremljene tamnosivim sočivima sa 100% UV zaštitom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hour Glass (@hourglass_np)

Versace Logo Emblem naočare mačkastog okvira

Ove naočare kombinuju ovalnu siluetu sa mačkastom, čineći ih savršenim za svakoga sa malim licem. Napravljene su od sjajnog crnog acetata sa tamnosivim sočivima, a ukrašene su sjajnim zlatnim logotipom glave Meduze, što je prepoznatljivi Versace pečat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Versace (@versace)

Celine Triomphe 52mm naočare ovalnog okvira

Ako tražite naočare za sunce koje su neobičnije, onda su ovalne Celine Triomphe 52 mm upravo ono što vam treba! Imaju zaobljeni ovalni okvir, a ukrašene su logotipom Celine Triomphe srebrne boje, što ih čini traženim luksuznim aksesoarom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Top Optik (@topoptik)

Dior Signature 51mm naočare mačkastog okvira

Ove Dior naočare kombinuju ovalnu siluetu sa mačkastom, pa su upečatljive i atraktivne. Rubovi su ukrašeni zlatnim prugama, između kojih se nalazi logo Christian Dior – u cilju dodovanja male doze glamura.

Pročitajte i ovo: Ovog leta investiramo u 7 haljina domaćih dizajnera

Božica Luković

Comments