Mini-haljina je asocijacija na leto i lepo vreme, koja ne samo da olakšava vrućine, nego i čine da se žene osećaju prijatno i zavodljivo. Bez obzira na to da li je u pitanju opuštena šetnja, večernji ili dnevni izlazak, odgovarajuća mini-haljina može da učini da se osećate kao zvezda, privlačeći poglede i komplimente gde god da krenete.

Kombinacije koje uključuju mini-haljine lako se transformišu iz dnevnih u večernje, omogućavajući vam da uz minimalne promene postignete maksimalan efekat. Donosimo vam nekoliko modnih kombinacija sa mini-haljinama koje će vas inspirisati ovog leta. Bilo da preferirate klasične crne haljine, lepršave cvetne modele ili one sa smelim printovima, svaki od ovih komada garantuje divljenje.

Autfiti s mini-haljinom zbog kojih ćete sigurno dobijati komplimente

Mala crna haljina i baletanke

Nijedan garderober nije potpun bez male crne haljine, a kombinacija sa baletankama donosi jednostavnost i sofisticiranost. Ovaj autfit je savršen za dnevne šetnje ili večere sa prijateljima, a ako želite da ga podignete na viši nivo, dodajte kaiš ili upadljiv komad nakita. Baletanke donose udobnost i eleganciju, dok crna haljina ostavlja prostora za igru sa dodacima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna (@theannaedit)

Slip haljina i mule cipele

Inspirisana francuskim šikom, slip haljina je simbol elegancije. Ovaj jednostavan, ali efektan komad najpre dolazi do izražaja u kombinaciji sa otvorenim mule cipelama. Bez obzira na to da li birate neutralne ili jarke boje, ova kombinacija je idealna za romantične večere ili gradske šetnje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Mus (@sylviemus_)

Bela lanena haljina i zlatne sandale

Bela lanena haljina je letnji klasik, a ako dodate zlatne sandale na štiklu dobićete sofisticirani vajb. Ova kombinacija je idealna za letnje večeri kad želite da se osećate elegantno i neopterećeno letnjom vrućinom.

Print haljina i sandale sa debelim đonom

Umesto klasičnih jednobojnih haljina, ovog leta odlučite se za smele printove. Kombinujte ih sa minimalističkim sandalama sa debelim đonom za savršen balans između udobnosti i stila. Ovaj autfit je za one koji vole da eksperimentišu sa bojama i uzorcima.

Pamučna haljina sa faltama i sandale sa kaišićima

Pamučne haljine sa faltama su izuzetno udobne i praktične, idealne za tople letnje dane. Kombinujte ih sa sandalama sa kaišićima za lagan i opušten look. Dodajte smelije komade nakita za dodatni šarm i spremni ste za dan na plaži ili u prirodi.

Cvetna mini-haljina i štikle

Cvetne haljine su sinonim za leto, a u kombinaciji sa klasičnim štiklama, postaju adekvatan izbor za večernje izlaske. Birajte haljine sa suptilnim printovima i uparite ih sa štiklama u neutralnim tonovima za elegantan izgled.

Heklana haljina, papuče i retro naočare

Heklane haljine su trenutno veliki hit, a slažu se sa papučama i retro naočarima. Ovaj opušteni look je idealan za dan na plaži ili pored bazena. Heklana tekstura daje dodatnu dozu sofisticiranosti, dok papuče pružaju neophodnu udobnost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Mory (@tamaramory)

Pročitajte i ovo: Preplanuli ten samo uz pomoć šminke? Novi TikTok trend tvrdi da je moguće

Milana Petković

Comments