Pred novu radnu nedelju, predlažemo vam trendi jesenje kombinacije u kojima ćete se osećati samouvereno i stylish. Većinu komada već imate u garderoberu, a sve što treba da uradite jeste da ih dobro iskombinujete.

U danima kada ne znate šta da obučete, možda će vam neka od ovih ideja dobro doći. Pogledajte autfite koje smo izdvojili.

Trendi jesenje kombinacije koje nas inspirišu pred radnu nedelju

Kaput + mini-haljina + Mary Jane cipele

Francuskinje su poznate kao žene od stila, a crna mini-haljina, kaput i Mary Jane cipele su nešto po čime je njihovo odevanje prepoznatljivo. Ako vam je potrebna kombinacija za kafu ili ručak sa prijateljima, ali i neki večernji event, onda je ovaj autfit pun pogodak. Izgledaćete elegantno, a biće vam i udobno. Ako želite, umesto crnih čarapa možete da obučete neke sa radom.

Kaput mini haljian i mary jane Trendi jesenje kombinacije koje planiramo da nosimo tokom radne nedelje

instagram.com/borislavasekova

Odelo + basic majica + mokasine

Krem odelo je posebno popularno ove sezone, a odlično se slaže sa tamnijim košuljama. Ako vam je potreban poslovni autfit ili imate neki dnevni event, ovo je pravi izbor. Ispod krem odela obucite basic majicu u istoj ili beloj boji, a cipelama “razbijte” kombinaciju.

Trendi jesenje kombinacije 1 Trendi jesenje kombinacije koje planiramo da nosimo tokom radne nedelje

instagram.com/spiritedpursuit

Mantil + bele farmerke + mokasine

Bez mantila ne može da se zamisli jesen. Ovo je komad garderobe koji uglavnom poseduje svaka žena, a ako ga kombinujete sa belim farmerkama i mokasinama spremni ste za bilo koje dešavanje. Ove sezone možete da izaberete i neki mantil drugačijeg kroja i tako osvežite vaše odevanje.

Mantil bele farmerke i mokasine Trendi jesenje kombinacije koje planiramo da nosimo tokom radne nedelje

instagram.com/ingridedvinsen

Košulja sa prugama + pencil suknja + špicaste sandale sa otvorenom petom

Pencil suknju do kolena zamenite dužom verzijom, a za office siren izgled, kombinujte je sa košuljom na pruge i špicastim sandalama sa otvorenom petom. Ovu elegantnu kombinaciju možete da nosite na posao, za svaki dan, ali i kada idete na neku proslavu koja ne zahteva poseban dress code.

Trendi jesenje kombinacije 2 Trendi jesenje kombinacije koje planiramo da nosimo tokom radne nedelje

instagram.com/thecarolinelin

Kožna jakna + pantalone širokih nogavica + mokasine

Svaka žena u garderobu treba da ima i kožnu jaknu. Uložite u kvalitetni crni model, jer ćete moći da ga nosite više sezona. Mogu da se kombinuju sa skoro svim odevnim komadima, ali naš predlog je da je ove jeseni nosite sa širokim pantalonama, basic majicama i mokasinama. Ulepšajte kombinaciju tako što ćete dodati neki upečatljiv nakit.

Kozna jakna Trendi jesenje kombinacije koje planiramo da nosimo tokom radne nedelje

instagram.com/secondfemale

Džemper sa rolkom + bermude + štikle

Vunene ili pamučne bermude biće moderne i ove jeseni. Za elegantan stajling koji možete da ponesete u svim prilikama, najbolje je da bermude kombinujete sa štiklama.

Bermude i rolka Trendi jesenje kombinacije koje planiramo da nosimo tokom radne nedelje

instagram.com/nlmarilyn

Sako od tvida + farmerke + sandale sa otvorenom petom

Žene od stila su oduvek nosile stvari od tvida, a Chanel ima najviše ovakvih komada. Blejzeri i haljine od tvida su jedno vreme bili baš popularni, a sada se vraćaju na velika vrata. Iskombinujete sako od tvida i farmerke, a obujte sandale sa otvorenom petom, koje su slične klasičnim Chanel modelima. Ovaj autfit je elegantan i vanvremenski, a može da se nosi u dnevnim varijantama, kao i na posao.

Trendi jesenje kombinacije 3 Trendi jesenje kombinacije koje planiramo da nosimo tokom radne nedelje

instagram.com/immegii

Pročitajte i ovo: Pred novi vreli talas, ove odevne komade planiramo da nosimo u rotaciji

Naslovna fotografija: instgram.com/ingridedvinsen

Sanja Belinić

 

Comments