Knitwear odevni komadi su trend koji ne jenjava i kojem se rado vraćamo sa dolaskom prvih hladnih dana.  Pletene teksture su jednostavno najpraktičniji izbor za niske temperature, a nema sumnje i da donose neodoljivu taktilnu dimenziju svakom autfitu.

Ponuda je raznovrsna i u domaćoj ponudi mogu da se pronađu modeli koji će večno biti u modi, kao i oni koji oličavaju aktuelne trendove. Bilo da izaberete mekani džemper ili nešto drugo, knitwear veoma lako možete da kombinujete sa garderobom koju već imate – a pružiće vam osećaj udobnosti i ušuškanosti koji želimo tokom tmurnih dana.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Och.Paproch (@och.paproch)

Stilisti WANNABE MAGAZINA za vas su izdvojili najbolje komade koje možete da pronađete kod nas, a koji će upotpuniti svaki vaš autfit. 

Od klasičnih džempera, preko haljina za posao, pa sve do basic slojeva odeće, svako će naći nešto za sebe!

Knitwear odevni komadi po izboru WANNABE MAGAZINE stilista

Džemper u nežnoj nude boji idealan je za prohladne jesenje dane, a ako ga iskombinujete sa džinsom, izgledaćete opušteno i trendi. Mango u svojoj kolekciji ima možda i najlepši džemper sa V-izrezom, koji na sebi ima proreze.

Mango pleteni dzemper It’s Knitwear Season: Pleteni odevni komadi po izboru WNB stilista
Mango pletena haljina It’s Knitwear Season: Pleteni odevni komadi po izboru WNB stilista

Kada želite da ostavite utisak, a opet da budete jednostavno i elegantno obučeni, onda izaberite braon pletenu haljinu iz najnovije Mango kolekcije. Možete da je kombinujete sa čizmama preko kolena, kao i kaišem koji se vratio u modu na velika vrata.

Mango pletena haljina It’s Knitwear Season: Pleteni odevni komadi po izboru WNB stilista

Istaknite ramena i vrat tako što ćete obući pleteni džemper takvog izreza. Stradivarus i ove seozne prati trendove, pa u svojoj kolekciji ima bordo pleteni džemeper, a punk dodir su metalne alke koje se nalaze na rukavima.

Stradivarius pleteni dzemper It’s Knitwear Season: Pleteni odevni komadi po izboru WNB stilista
Mohito pletena haljina  It’s Knitwear Season: Pleteni odevni komadi po izboru WNB stilista

Za prelazni period najbolja je pletena mini-haljina u beloj boji koju možete da nosite sa sandalama i sa čizmama. Mohito nam ove sezone donosi upravo takav model i to na kopčanje. Odlična je za svakodnevne prilike, a ne morate da mislite o ostatku stajlinga, jer uz pletenu haljinu dovoljne su samo minđuše i obuća koju želite.

Mohito pletena haljina  It’s Knitwear Season: Pleteni odevni komadi po izboru WNB stilista

Basic majicu treba da ima svaka žena u svom plakaru, jer ona može da izvuče bilo koju kombinaciju. Ove sezone odlučite se za pletenu i to u nude nijansi – a pronaći ćete je u Reserved kolekciji.

Reserved pletena basic majica It’s Knitwear Season: Pleteni odevni komadi po izboru WNB stilista
Pinko pleteni top It’s Knitwear Season: Pleteni odevni komadi po izboru WNB stilista

Da li se sećate kada su se nosili topovi sa bolerom? Ove sezone smo dobili moderniju verziju, a to je pleteni top sa prišivenim bolerom. Pinko ove godine ima upravo takav top, koji ima izrez na prednjoj i zadnjoj strani.

Pinko pleteni top It’s Knitwear Season: Pleteni odevni komadi po izboru WNB stilista

Bela boja može da podigne svaku kombinaciju, a pleteni Zara džemeper sa ranflom i neobičnim rukavima odlično će se uklopiti uz farmerke ili pantalone.

Zara pleteni dzemper It’s Knitwear Season: Pleteni odevni komadi po izboru WNB stilista

Pročitajte i ovo: Ovu modnu “grešku” svi prave – namerno!

Naslovna fotografija: instagram.com/mumshandmade

Sanja Belinić

Comments