Poznate ličnosti se na crvenom tepihu pojavljuju u glamuroznim autfitima, ali njihova casual odeća nije ništa manje spektakularna. Trenuci kada ih vidimo u opuštenoj šetnji gradom, kada pristižu na festivale ili kada idu na snimanje, otkrivaju njihov lični stil – zato su nam ovoga puta inspiracija jesenji stajlinzi poznatih ličnosti.

Od farmerki i kožnih mantila do statement kaputa, glumice i pevačice su pokazale kako da klasične komade nosite na svež i moderan način.

Jesenji stajlinzi poznatih ličnosti

Dakota Johnson

Dakota Johnson je poznata kao glumica koja ima stila, a za dnevni autfit odabrala je farmerke ravnog kroja, majicu i kardigan. Celu kombinaciju je zaokružila kaišem i belim slingback cipelama sa malom potpeticom. Kada želite da izgledate elegantno i to bez preteranog truda, oslonite se na provereni Dakotin autfit.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence voli klasičan i minimalistički stil kada treba da završava svakodnevne obaveze. Njen odabir za jesen su pantalone, majica i džemper prebačen preko ramena. Naravno, neizbežan je i ultimativni jesenji komad, a to je mantil.

Laura Harrier

Američka glumica i manekenka, Laura Harrier, čuvena je po kombinovanju različitih stilova. U svakoj prilici je savršeno stilizovana, a kako su ove jeseni ponovo popularne čizme preko kolena, Laura se odlučila da ceo autfit bazira u skladu sa njima. Za “zujanje” po gradu ili odlazak na neki večernji događaj, predlažemo vam da iskopirate njen stil i obučete mini-suknju i košulju, koje ćete iskombinovati sa čizmama preko kolena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fashion Week (@fashionweek)

Rihanna

Čim napolju malo padne temperatura, predlažemo vam da iskopirate Rihannin autfit. Sigurno u svom garderoberu posedujete dugačak kaput, koji treba da postane “zvezda” vašeg autfita. Obujete čizme i uzmite neku torbu u boji i spremni ste za sve.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Hunter Shafer

Kožna jakna nikada ne izlazi iz mode. Ove jeseni, izaberite model vintage izgleda, kao Hunter Shafer. Farmerke i džemper su najjednostavniji i istovremeno najbolji casual autfit koji ćete upotpuniti kožnom jaknom.

Hailey Bieber

Kožna mini-suknja je najseksepilniji komad sezone, a to zna i Hailey Bieber. Ona je nosi sa basic belom crop majicom i oversized blejzerom. Ceo stajling je dopunila popularnim slingback cipelama u bordo boji.

Pročitajte i ovo: Nezaboravna gotička fantazija Lady Gage na premijeri filma “Joker: Folie à Deux”

Naslovna fotografija: instagram.com/bestofjlaw_

Sanja Belinić
Comments