Please, please, please poželite dobrodošlicu internacionalnoj superzvezdi Sabrini Carpenter, koja je postala prvi globalni ambasador brenda Redken. Pevačica i glumica, koja trenutno dostiže vrhunac svoje karijere, ove godine je osvojila svet, izdavši ne jednu, već dve, neosporne pesme leta.

Njeni singlovi „Espresso“ i „Please Please Please“ dostigli su prvo mesto na Spotify globalnoj listi i prvo mesto na Billboard Hot 100 listi, respektivno. Njen dugo očekivani album, Short n’ Sweet, koji je objavljen 23. avgusta, bio je jedan od najvećih globalnih debija u 2024. i debitovao je na prvom mestu liste Billboard 200, dok njena već rasprodata globalna turneja počinje 23. septembra.

A sada, globalna ikona započinje svoje prvo partnerstvo za negu kose. Saradnja je započeta i negovana u salonu tokom Sabrininog uspona do slave – ona je dugogodišnja obožavateljka cenjenog profesionalnog brenda za negu kose, pripisujući svoju prepoznatljivu blond kosu isključivo demi-permanentnoj boji, Redken Shades EQ. Sabrinine plave šiške i živahni stil su osvojili potrošače širom sveta, što je poslovna tajna njenog dugogodišnjeg frizera Scotta Kinga i koloristkinje Laurie Heaps, koji rade sa brendom Redken. Scott i Laurie su se takođe pridružili listi profesionalnih talenata brenda Redken.

REDKEN SABRINA CARPENTER 3 Sabrina Carpenter je postala globalna ambasadorka brenda Redken

Sabrina, kojoj inače nije neobično da je u centru pažnje, će se takođe pojavljivati u reklamnim materijalima, na televiziji, programskim i društvenim medijima za brend koji je u vlasništvu kompanije L’Oréal. Redken se takođe pridružio kao zvanični partner njene predstojeće turneje Short n’ Sweet u SAD-u u 29 gradova.

„Leto se možda bliži kraju, ali stvari se samo zagrevaju za nas. Oduševljeni smo što možemo da poželimo dobrodošlicu fenomenu pop kulture Sabrini Carpenter, u Redken porodicu. Ona je dominirala svim svetskim muzičkim listama u poslednjih nekoliko meseci, i jednostavno ne možemo da prestanemo da pevamo njene najnovije singlove. Naravno, ne možemo govoriti o Sabrini, a da ne pominjemo njenu kultnu kosu. Od društvenih mreža do ulica Njujorka i svuda između, svi su opsednuti njenim šiškama, njenom blond kosom. Ovo je naša najveća saradnja do sada, i ne možemo da budemo više uzbuđeni. Sabrinin stav, beskrajna ambicija i magnetna energija savršeno su u skladu sa osnovnim vrednostima našeg brenda. Jedva čekamo da otkrijemo našu prvu kampanju. Ovo je prava saradnja, koja naglašava Sabrininu jedinstvenu estetiku i profesionalno Redken nasleđe. Verujte mi kada vam kažem da očekujete veliki bum!” Severine Breton, predsednica brenda Redken.

„Lepota, a posebno moja kosa predstavlja značajan deo mog identiteta”, ističe Sabrina.

“Oduvek sam želela saradnju sa brendom za kosu i čekala da pronađem pravog partnera. Već neko vreme koristim Redken proizvode, a priča o Pauli Kent, osnivaču Redken-a, za mene je bila posebno inspirativna. Želim da žene zrače sampouzdanjem I da budu osnažene kada je reč o njihovoj kosi, a kroz svoju istoriju u industriji, Redken ima da ponudi za svakoga po nešto. Jedva čekam da podelim ono na čemu smo zajedno radili”.

Lansiranje prve Sabrinine kampanje za kultnu liniju Acidic Bonding Concentrate, brenda Redken, planirano je za 19. septembar, zajedno sa dodatnim kampanjama koje obuhvataju klijente I profesionalce u salonima. Kampanju je režirao Džejkob Biksenman, dok je za fotografiju bila zadužena Kes Brd.

 

Comments