Celine, modna kuća poznata po ekskluzivnoj odeći i modnim dodacima, najavila je proširenje svog asortimana luksuznih proizvoda. Od januara 2025. godine, brend će predstaviti kolekciju koja uključuje opremu za kamere i dodatke za vinyl ploče, inspirisane ličnim interesovanjima kreativnog direktora Hedi Slimanea.

Celine luksuzni dodaci: Od slušalica do opreme za kamere

Celine je već osvojio srca kupaca svojim ekstravagantnim slušalicama, a sada ide korak dalje. Nova kolekcija će obuhvatiti opremu za Leica kamere, omiljeni brend samog Slimanea, kao i elegantne dodatke za čuvanje i slušanje vinyl ploča.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CELINE (@celine)

Ova ekspanzija predstavlja prirodan korak za brend koji je odavno prevazišao granice mode. Celine je uspešno stvorio čitav životni stil, donoseći surfing dasake do luksuznih ležaljke, čime privlači publiku željnu ekskluzivnosti i sofisticiranosti.

Strategija brenda posebno je uspešna u Aziji, gde sarađuju sa poznatim ambasadorima poput članova grupa BTS i BLACKPINK, kao i drugih istaknutih ličnosti iz sveta muzike i filma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CELINE (@celine)

Nova kolekcija dodataka za kamere i vinyl ploče odražava Slimaneovu strast prema muzici i fotografiji, koje su oduvek bile značajan uticaj na njegov rad.

Njegov muzički ukus nije samo oblikovao Celine modne revije, već je i duboko uticao na estetiku brenda, inspirisanu britanskim mod i teddy boy stilom, kao i francuskom post-pank scenom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CELINE (@celine)

Ovim potezom, modna kuća potvrđuje svoju poziciju kao brend koji donosi mnogo više od odeće. To je kompletan svet luksuza i stila, kreiran da zadovolji najzahtevnije kupce i ljubitelje ekskluzivnih proizvoda. Celine svet je takođe,svet Hedi Slimanea – i on zna da svi žele da žive u njemu.

Pročitajte i ovo: Inspirisan Posejdonom: Pharrell je dizajnirao biserni nakit za Tiffany&Co.

Naslovna fotografija: instagram.com/streetsense

Nikola Gudelj

Comments