Modni trendovi se brzo menjaju i često nam diktiraju stil, ali nikada ne bi trebalo slepo da ih pratimo. Ipak, dobra je ideja uložiti u neke timeless komade koji će se stalno vraćati ili nikada neće ni izlaziti iz mode. To je slučaj i sa garderobom od prevrnute kože, koja je ponovo in i koja će se nositi ove jeseni na različite načine.

Sve je počelo kada su Saint Laurent, Gucci, Chloe i Loewe vratili na velika vrata antilop kao must-have materijal. Od tada nije jenjavala potražnja za odećom od prevrnute kože, a ove godine je Hermes izbacio čizme u jesenjim bojama.

A da je sve u znaku antilopa, potvrdili su i Chanel, Jimmy Choo, Michael Kors i Jacquemus koji takođe u svojim kolekcijama imaju ponešto od ovog materijala. Jakne od prevrnute kože ove sezone dominiraju ulicama modnih prestonica i to uglavnom u braon nijansama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Agnieszka Grobelna (@_agaa.g)

Zato su WANNABE stilisti za vas izabrali jakne od prevrnute kože u jesenjim nijansama koje možete da nosite u svim prilikama – na vama je samo da izaberete omiljenu nijansu smeđe ili drap boje.

Jakne od prevrnute kože po izboru WBN stilista

Zara kratka jakna od prevrnute kože 

High street brendovi svake godine u ponudi imaju trendi komade, pa tako i ove sezone Zara ne zaostaje. Kratka jakna od prevrnute kože na kopčanje sa visokim okovratnikom i ukrasnim džepom kod grudi biće apsolutni hit jeseni.

Zara jakna od prevrnute koze Gde možete da nađete najpopularniji komad jeseni   jaknu od velura? Ovo su naši predlozi

Bershka bajkerska jakna od antilopa 

Jakna od prevrnute kože sa gumicom na obodu učiniće da izgledate mršavije, a oversized model, džepovi i epolete na ramenima su ukrasi koji istovremeno deluju elegantno i buntovnički.

Bershka jakna od prevrnute koze Gde možete da nađete najpopularniji komad jeseni   jaknu od velura? Ovo su naši predlozi

Massimo Dutti jakna od prevrnute kože 

Massimo Dutti svake godine u svojoj kolekciji nudi različite modele za svačiji ukus. Stilisti WNB magazina su za vas izabrali kratku jaknu koja se kopča i ima dva džepa sa strane. Široki rukavi i velika kragna su jedini ukras, a boja je prava jesenja – svetlobraon.

Massimo Dutti jakna od prevrnute koze Gde možete da nađete najpopularniji komad jeseni   jaknu od velura? Ovo su naši predlozi

Springfild jakna koja se dijagonalno kopča 

Bajkerska jakna koja se kopča dijagonalno je must have komad sezone, pogotovo ako je braon boje. Springfild u svojoj ponudi ima jaknu od prevrnute kože koja će upotpuniti svaki stajling na pravi način.

Springfild jakna od prevrnute koze Gde možete da nađete najpopularniji komad jeseni   jaknu od velura? Ovo su naši predlozi

Zara bela jakna/žaket od prevrnute kože 

Elegantniji look ćete postići ako izaberete jaknu od prevrnute kože koja izgleda kao žaket. Zara u svom asortimanu nudi upravo takav model u tri boje, a jedini ukras su veliki džepovi, kao i dugme na rukavima.

Zara jakna od prevrnute koze bela Gde možete da nađete najpopularniji komad jeseni   jaknu od velura? Ovo su naši predlozi

Mango jakna od prevrnute kože

Mango verzija jakne od velura ima western vibe – a znamo da se kaubojska estetika ustoličila kao jedan od vodećih trendova sezone. Ipak, lako je možete stilizovati tako da izgleda boho, casual, seksi – kako god želite.

Mango jakna od prevrnute koze Gde možete da nađete najpopularniji komad jeseni   jaknu od velura? Ovo su naši predlozi

Max Mara Weekend jakna/sako od antilopa

Prošle godine je Prada izbacila jaknu/sako od prevrnute kože koja je za kratko vreme postala viralna, a ako želite da i vi imate timeless komad garderobe, najbolje da je investirate u ovu jaknu. Sve nijanse braon boje su idealne za jesen, a na vama je kako ćete je ukombinovati.

Max Mara Weekend jakna od prevrnute koze Gde možete da nađete najpopularniji komad jeseni   jaknu od velura? Ovo su naši predlozi

Massimo Dutti jakna od prevrnute kože na kopčanje 

Najzad, jakna koja vam pruža iskorak iz braon boja – ukoliko više volite hladnije tonove, Massimo Dutti model minimalističkog kroja lako će se uklopiti uz sve kremaste komade vašeg garderobera.

Massimo Dutti jakna od prevrnute koze na kopcanje Gde možete da nađete najpopularniji komad jeseni   jaknu od velura? Ovo su naši predlozi

Pročitajte i ovo: U susret novoj sezoni: Stilisti predlažu najlepše hobo torbe za jesen

Naslovna fotografija: instagram.com/pauline_dt

Sanja Belinić

Comments