Stiže nam nova filmska adaptacija romana Orkanski visovi Emili Brontë, koju će režirati Emerald Fennell, dok će glavne uloge ljubavnika Catherine Earnshaw i Heathcliffa igrati Margot Robbie i Jacob Elordi!

Margotina kompanija LuckyChap je uključena u produkciju filma. LuckyChap je producirao i dva druga Emeraldina filma: Saltburn i Promising Young Woman. Film je trenutno u pretprodukciji, a snimaće se u Ujedinjenom Kraljevstvu sledeće godine. Još uvek nisu otkriveni nikakvi detalji zapleta.

“Orkanski visovi” Emerald Fennell: Prva saradnja Robbie i Elordija na velikom platnu

Margo i Jacob već glume zajedno u novom kratkom filmu, See You at 5, koji je režirao Luca Guadagnino, za novu kampanju parfema Chanel br. 5.

Margot je nedavno govorila o Jacobu za Harper’s Bazaar, rekavši: „On je divan. I kao što ste rekli, radila sam sa njim na Saltburnu kao producentkinja. Tako da nisam ranije delila ekran sa njim, ali znam da sam ga videla na snimanju, bila sam oko njega na setu, i on ima neverovatno prisustvo na kameri. On je filmska zvezda — ima tu harizmu. On drži pažnju. Takođe je zaista divan i iz iste je države iz koje sam ja u Australiji. Udaljeni smo oko sat vremena jedno od drugog, ali on je iz Brizbejna, a ja sam sa Zlatne obale”.

Knjiga Orkanski visovi, objavljena 1850. godine, smatra se remek-delom engleske književnosti. Originalna priča se usredsređuje na porodice Earnshaw i Linton, kao turbulentni odnos Catherine sa Heathcliffom, usvojenim sinom Earnshawovih.

Heathcliff je jedan od najozloglašenijih i najkompleksnijih romantičnih heroja u zapadnoj književnosti, poznat po svojoj dubokoumnoj prirodi. Tokom godina bilo je nekoliko filmskih adaptacija knjige, a možda je najpoznatija verzija iz 1939. u kojoj glavne uloge tumače Merle Oberon i Laurence Olivier.

Margot je nedavno glumila u blokbaster filmu Barbie, koji je zaradio preko 1,4 milijarde dolara širom sveta i osvojio osam nominacija za Oskara, uključujući i nominaciju za najbolji film. Njen sledeći projekat je film A Big Bold Beautiful Journey, koji će biti objavljen u maju.

Australijska glumica trenutno čeka dolazak svog prvog deteta sa suprugom. Ona i njen partner, filmski producent, takođe su prošle nedelje objavili da će raditi na filmu Sims. Slično kao i Barbie, Sims je ukorenjen u kultnoj franšizi, sa prvom video igrom koja je debitovala 2000. godine i od tada je prodata u preko 200 miliona primeraka širom sveta, što je čini jednom od najprodavanijih franšiza video igrica svih vremena.

Margot je najavila još jednu uzbudljivu novu prekretnicu u karijeri. Nakon što je više od šest godina bila ambasadorka Chanela, ona je novo lice najpoznatijeg mirisa francuske modne kuće – Chanel N°5. Ona je ambasadorka Chanela od 2018. godine i bila je zaštitno lice Chanel Gabrielle parfema 2019. godine.

S druge strane, Elordi je nedavno glumio legendarnog Elvisa Preasleyja u filmu Prisila Sofie Coppole. Takođe će igrati u filmovima The Narrow Road to the Deep North i Frankenstein.

Pročitajte i ovo: American Love Story: Stiže nam serija o tragičnom američkom paru – donosimo sve detalje

Naslovna fotografija: instagram.com/viralpopculture

Božica Luković

Comments