Saznajte nedeljni horoskop: 27. septembar – 3. oktobar za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

1 ovan Nedeljni horoskop: 27. septembar   3. oktobar

LJUBAV: Ovo je nedelja kada vaš ljubavni život izbija u prvi plan. Ovnovi koji su u vezi biće u prilici da prodube svoj odnos i možda započnu zajednčki život. Ipak, neće sve teći glatko zbog vaše potrebe da kritikujete bez razloga, zato se opustite i pokušajte da uživate. Da biste prevazišli probleme sa partnerom, morate biti fleksibilni, strpljivi i prilagodljivi. Zajednički rad na izazovima ojačaće vašu vezu. Slobodni Ovnovi će zahvaljujući šarmu i energiji privući potencijalne partnere, pa neka se spreme za nove susrete.

POSAO: Dobra komunikacija i vredan rad su ključni ako želite da napredujete u poslu. Vaš naporan rad će ove nedelje biti primećen, pa je moguće da ćete dobiti unapređenje, bonus ili povećanje plate. Ako tražite drugi posao, krećite se među ljudima i proširite svoju poslovnu mrežu poznanika. Bitno je da ostanete fokusirani i da stremite ka svojim ciljevima. Imaćete neočekivane rashode.

ZDRAVLJE: Promenom godišnjeg doba počinje i sezona virusa, pa je pravo vreme da ojačate imuni sistem. Prilagodite ishranu, ubacite što više voća i povrća, a aktivnost je obavezna kako biste sačuvali zdravlje. Proverite i krvnu sliku ove nedelje.

2 bik Nedeljni horoskop: 27. septembar   3. oktobar

LJUBAV: Zauzeti Bikovi su zadovoljni izborom partnera, pa sve češće razmišljaju o porodici i deci. Po prirodi su porodični tipovi, pa nije ni čudo što im ta ideja zaokuplja misli. Ove nedelje neće biti trzavica u vezi, a ponedeljak će biti vaš srećan dan. Slobodnim Bikovima će se u život vratiti stara ljubav na koju su potpuno zaboravili i to može malo da ih poremeti, ali brzo će se vratiti u kolosek. Najbolje je da slušate svoje insinkte i da uživate u svakom trenutku.

POSAO: Na poslovnom planu nije ista situacija kao na emotivnom. Impulsivne ste prirode i nepravda može da vas izbaci iz takta, zato je najbolje da izbrojite do 3 pre nego što bilo šta kažete. Postoje problemi na koje ne možete da utičete, pa nemojte da dozvolite da kolege ispaštaju. Što se tiče projekata, može doći do nekih kašnjenja, što vas dodatno frustrira, ali do kraja nedelje će se sve rešiti. Trudite se da ostanete smireni.

ZDRAVLJE: Osećate se slabo i pravo je vreme da promenite navike. Redovno idite na preglede, izbacite nezdrave namirnice iz ishrane, više spavajte i aktivirajte se.

3 blizanci Nedeljni horoskop: 27. septembar   3. oktobar

LJUBAV: Zauzeti Blizanci žele da se otvore partneru, ali se plaše da ne postanu ranjivi i da se to ne okrene protiv njih. Ako želite da vam neko otkrije svoje tajne, morate i vi da uradite isto. Na sreću, sredinom nedelje sve kreće nabolje, jer su planete na vašoj strani. Komunikacija postaje opuštenija i vaše raspoloženje se popravlja kako strahovi nestaju. Odličan je osećaj kada možete slobodno da razgovarate sa voljenom osobom, bez straha od osuđivanja. Slobodnim Blizancima se smeši novo poznanstvo, a kada Merkur u četvrtak uđe u Vagu, pravo je vreme da pokažete svoju kreativnost i napravite zabavu. To je odličan način da upoznate što više osoba i pronađete onu koja vam prija.

POSAO: Najbolji je trenutak za promenu karijere, pogotovo ako volite umetnost. Svi oni koji žele da počnu da se bave fotografijom, medijima ili marketingom treba da počnu da istražuju mogućnosti. Klasičan kancelarijski posao čini da se osećate zarobljeno i iscrpljuje vas, a kako ste ove nedelje puni kreativne energije, pravo je vreme za promene. Krajem nedelje ćete imati i novčani dobitak.

ZDRAVLJE: Niste baš osoba koja je istrajna kada su treninzi u pitanju, pa najbolje je da krenete na vežbe kao što su pilates ili joga. Kanalisaćete stres i samim tim bolje ćete se osećati.

4 rak Nedeljni horoskop: 27. septembar   3. oktobar

LJUBAV: Venera u Škorpiji pojačava vaša osećenja, pa nećete moći da sakrijete ništa. Ipak, sredinom nedelje ćete uspeti da se iskontrolišete, pa ako ne želite da odate šta osećate, ovo je najbolji trenutak da popričate sa osobom koja vam se dopada. Slobodni Rakovi će cele nedelje biti dobro raspoloženi i spremni za zabavu, dok će zauzeti imati manjih problema u vezi. Cele nedelje će biti posesivni i sumnjaće u sve što im partner kaže. To može da dovede do raskida, ako se ne urazumite na vreme.

POSAO: Ne podnosite dobro kritike, a ove nedelje će ih biti dosta. Koncentrišite se na ono što vam je rečeno, kako biste lakše savladali zadatke koji su vam dodeljeni. Možda vam deluje kao da su svi protiv vas, ali samo žele da vam pomognu. Na kraju nedelje osetićete olakšanje, kada vidite da se na kraju trud isplatio.

ZDRAVLJE: Ojačajte imunitet tako što ćete unositi više vitamina, bilo kao suplemente ili kroz voće i povrće. Trening će vam pomoći da se rešite napetosti.

5 lav Nedeljni horoskop: 27. septembar   3. oktobar

LJUBAV: Slobodni Lavovi će cele nedelje uživati u flertu sa strancima, a niko neće moći da odoli vašem samopouzdanju i magnetnoj privlačnosti. Bez ustručavanja idete za onim što želite, pogotovo kada vidite osobu koja vam se dopada. Vaša sigurnost i lepota opijaju i nijedan muškarac vas neće odbiti, ali ako želite da ostvarite dublji odnos, onda morate ljudima da pružite šansu da vas upoznaju i da se otvorite. Zauzeti Lavovi nemaju toliku slobodu, pa je bitno da postave granice na vreme. Privlačiće pažnju gde god da se pojave, ali bitno je jedino da stave partneru do znanja da imaju oči samo za njih. U nedelju će vaš partner prolaziti kroz nešto što ne razumete, pa pokažite osećajnu stranu.

POSAO: Nedelja pred nama je odlična za sve koji se bave medijima, pogotovo PR-om. Komunikacija vam je jača strana, pa svaki problem možete da rešite razgovorom. Dobićete nekoliko ponuda od drugih kompanija, ali za sada ne razmišljate o prelasku. Uživate na trenutnoj poziciji, dopada vam se kolektiv i posao, i trenutno niko ne može da vam ponudi ništa što će vas naterati da se predomislite.

ZDRAVLJE: Osećate se odlično, i psihički i fizički. Prepuni ste pozitivne energije, što se vidi čim vas neko pogleda. Ako želite možete da ubacite neki trening, čisto radi aktivnosti.

6 devica Nedeljni horoskop: 27. septembar   3. oktobar

LJUBAV: Postoji osoba koja vas je zaintirigirala i koju želite bolje da upoznate, a to će biti moguće u sredu. Budite otvoreni u komaunikaciji i pokažite koliko ste šarmantni. Dobro ste raspoloženi cele nedelje, pa sve ide u vašu korist. I zauzetim Devicama ova nedelja donosi samo radost, a ako želite da provedete kvalitetno vreme sa porodicom ili partnerom, izađite u restoran, bar na neki kviz ili organizujte okupljanje kod vas u stanu.

POSAO: Na poslu morate da se vodite osmišljenom strategijom, jer koliko god vam cvetale ruže na ljubavnom planu, na poslovnom baš i nije nasjajnije. Postoje osobe koje žele da vas okrive za njihove greške, a na vama je da osluškujete šta se dešava i da reagujete u pravom trenutku. Organizovani se i staloženi, i sigurno ćete umeti da se izborite sa nepredviđenom situacijom.

ZDRAVLJE: Odvojite poslovno i privatno, pogtovo ove nedelje, ako želite da sačuvate pozitivnu energiju. Nemojte da se nervirate zbog stvari koje mogu da se poprave, a bliske osobe će znati da vam poboljšaju raspoloženje.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop, pročitajte i naš mesečni horoskop za septembar.

Comments