U high street ponudi, Zara je često najpopularnija adresa za izbor blejzera – jer je brend poznat po tom odevnom komadu. Stilisti WNB magazina za vas su izabrali modele sakoa, koji su stylish i zanimljivi, a mogu da se kombinuju uz sve.

Od kada je Coco Chanel predstavila prvi model blejzera, pomama za ovim komadom odeće ne jenjava. Danas u kolekcijama svetskih modnih brendova možemo da pronađemo modele različitih krojeva i boja. Na Nedelji mode u Parizu, Saint Laurent i mnoge druge kuće pokazale su u svojim novim kolekcijama da je žensko odelo, koje obavezno uključuje sako, jednostavno nenadmašivo.

Blejzeri su nekada bili simbol poslovnog autfita, a danas su chic i seksi i nose se u svakodnevnim prilikama. Zato nas ovoga puta inspirišu blejzeri iz Zare, koji će se lako uklopiti us vaše jesenje autfite.

Blejzeri iz Zare za jesen 2024. po izboru WNB stilista

Zara blejzer od tvida

Blejzer od tvida je možda najpoželjniji komad garderobe na svetu – jer snažnije od bilo kojeg drugog modela simbolizuje eleganciju i luksuz. Prvi modeli koje je Coco Chanel dizajnirala 1925. godine i dalje traju, a prenose se sa generacije na generaciju. Tim modnim receptom se vodila i Zara, sa blejzerom pastelnih boja, koji je odličan za kombinovanje sa farmerakama ili pantalonama.

Zara blejzer od tvida Zara uvek ima stylish blejzere   izdvojili smo najlepše iz trenutne ponude

Zara beli blejzer

Old money estetika je sinonim za neprolazni stil, a karakterišu je svedene boje i krojevi. Čuveni high street brend u svojoj ponudi ima moćan beli blejzer koji možete da ukombinujete sa bilo kojim odevnim predmetima iz vašeg ormara.  Jednostavan kroj i duplo kopčanje transformisaće svaki vaš stajling, a možete da ga nosite i bez ičega u večernjim prilikama.

Old money Zarin blejzer Zara uvek ima stylish blejzere   izdvojili smo najlepše iz trenutne ponude

Maslinastozeleni Zara blejzer

Ako želite da izgledate stylish u prohladnim jesenjim večerima, odlučite se za maslinastozeleni blejzer sa džepovima i farmerke. Prugasta postava sakoa dolazi do izražaja kada zavrnete rukave. Dodajte chunky zlatne narukvice kao statement aksesoar, a u dnevnim varijantama možete da ga iskombinujete sa pantalonama i košuljom za efektan  poslovni stajling.

Maslinastozeleni blejzer iz Zare Zara uvek ima stylish blejzere   izdvojili smo najlepše iz trenutne ponude

Svetlosivi blejzer sa kaišem 

Svetlosivi blejzer sam po sebi izgleda luksuzno, a Zara model sa kaišem dodatno naglašava struk i na najbolji način ističe figuru. Kraće pantalone sa širokim nogavicama i visoke štike su najbolja kombinacija ako vam je potreban svečani autfit. Za svakodnevnu varijantu dovoljne su farmerke i baletanke.

Sivi blejzer sa kaisem Zara uvek ima stylish blejzere   izdvojili smo najlepše iz trenutne ponude

Sivi blejzer sa sakrivenim kopčanjem 

Klasičan sivi blejzer napravljen od vune je idealan za hladne dane, a originalnim ga čini sakriveno kopčanje. Model je lako uklopiv uz skoro sve autfite, od poslovnih do ležernijih. Možete ga nositi i u formi jakne kada vam temperature to dozvoljavaju.

Sivi blejzer sa sakrivenim kopcanjem Zara uvek ima stylish blejzere   izdvojili smo najlepše iz trenutne ponude

Maslinastozeleni blejzer na kopčanje

Još jedan Zara model blejzera u jesenjoj maslinastozelenoj boji, ali ovaj put sa kopčanjem. Ženstven, blago strukirani blejzer sa naramenicama ističe figuru, a može da se nosi u večernjim ili dnevnim varijantama.

Maslinastozeleni blejzer iz Zare na kopcanje Zara uvek ima stylish blejzere   izdvojili smo najlepše iz trenutne ponude

Pročitajte i ovo: Blejzeri koje obožavaju svetske trendseterke

Naslovna fotografija: instagram.com/aaylingk

Sanja Belinić

Comments