Saznajte horoskop za oktobar 2024: Vaga. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vaš horoskopski znak može očekivati ovog meseca.

Ljubav

Vaš šarm i magnetizam su na vrhuncu, tokom vaše sezone. Vage cvetaju i ako ste slobodni, verovatno ćete privući divljenje bez ikakvog napora. Izlazak sa kolegama i druženja van uskog ličnog kruga, mogu dovesti do uspostavljanja novih veza. Možete se osećati malo osetljivije nego inače – priznajte svoja osećanja bez osuđivanja i oslonite se na prijatelje i bliske osobe koje vas podržavaju, kako biste lakše prošli kroz bilo kakvu turbulenciju. Neophodna vam je ravnoteža, a kreativne aktivnosti vam mogu pomoći u održavanju emocionalne stabilnosti i duševni mir. 

Partnerski odnosi će imati koristi od Mesečeve konjukcije sa Venerom – oko vas postoji aura naklonosti i harmonije, koja podstiče otvorenu komunikaciju. Uživaćete u nezaboravnim romantičnim trenucima. Prijatelji i porodica vam pružaju podršku i odlično je vreme za produbljivanje svih bliskih veza i odnosa. Ako se pojave nesporazumi, rešavajte ih odmah, kako biste održali mir. 

VAGA mesecni horoscop LJUBAV Horoskop za oktobar 2024: Vaga

 

Comments