Pravimo korak unazad – i vraćamo se revijama za jesen/zimu 2024, koje smo gledali u februaru ove godine. Boje karmina za jesen 2024. “krademo” upravo sa ovih pisti, koje su najavile beauty trendove sezone.

Od bogatih, moody tonova do svetlijih, razigranijih nijansi, trendovi karmina nude ponešto za svakoga, omogućavajući vam da izrazite svoj jedinstveni stil i raspoloženje kako se godišnja doba menjaju.

Piste su obuhvatile dinamičan spektar boja koje su savršene za hladnije mesece – od dubokih crvenih tonova koje dodaju dašak drame i sofisticiranosti do ponovne dominacije olovke za usne koja se nosi istaknuto. Suština je u balansu između smelosti i mekoće.

Bilo da se radi o tamnijim, intenzivnijim nijansama koje odišu samopouzdanjem ili svetlijim, romantičnijim nijansama koje nude mekši, pristupačniji look, trendovi ove sezone podstiču vas da se igrate bojom i teksturom.

Boje karmina za jesen 2024. nisu samo praćenje trendova; već se odnose na prihvatanje onoga što rezonuje sa vašim ličnim stilom. Fokus sezone na različite nijanse znači da, bez obzira na to da li vas privlače smeli, vampirski tonovi ili više volite prirodniji izgled, postoji trend koji je u skladu sa vašom estetikom. Kako ulazimo dublje u sezonu, dopustite da ove nijanse inspirisane pistama vode vaš izbor karmina, nudeći svež način da se izrazite svaki dan.

Boje karmina za jesen 2024.

Prirodan izgled

Za one koji cene prirodan izgled, ovaj trend je vaš izbor za jesen. Revije tokom sezone jesen/zima 2024. istakle su jedva primetne nijanse karmina koje poboljšavaju prirodan ton vaših usana, nudeći lak izgled svežeg lica koji odražava rastuću želju za jednostavnošću i autentičnošću u našim rutinama šminkanja.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Orlando Pita 🇨🇺 (@hairbyorlandopita)

Klasična crvena

Klasične crvene nijanse karmina bile su snažan uticaj, dokazujući da ova kultna boja usana nikada nije van mode. Dizajneri su uparili živopisne crvene usne sa svime – od odela do lepršavih večernjih haljina, pokazujući svestranost i bezvremensku privlačnost takvog karmina. Bilo da je mat ili saten, ova nijansa ostaje omiljena za one koji žele da odišu samopouzdanjem i elegancijom.

Olovka za usne u fokusu

Olovke za usne doživele su povratak na pistama za jesen 2024, sa oštro definisanim, konturiranim usnama koje zauzimaju centralno mesto u mnogim lookovima. Na pisti smo videli ovaj trend izveden na različite načine, od savršeno usklađenih olovki koje se neprimetno stapaju sa karminom do smelijih kontrasta koji stvaraju obris oko nežnijih, prigušenijih nijansi karmina. Rezultat je look koji privlači pažnju, bilo da je uparen sa minimalističkom odećom ili složenijim autfitima. Ovaj naglasak na oštro definisanim usnama naglašava važnost detalja u ovosezonskim beauty trendovima.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели LaQuan Smith — Designer (@laquan_smith)

Vamp nijanse

Vamp boje karmina dominirale su pistama za jesen 2024, unoseći smelu atmosferu u beauty trendove sezone. Ove duboke, moody nijanse boje za usne – u rasponu od bogatih bordo do skoro crnih nijansi trešnje – nude dramatičan kontrast neutralnijim tonovima koji se obično povezuju sa jesenjim periodom. Savršene su za one koji žele šminku mračne, misteriozne privlačnosti.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lucy Bridge (@lucyjbridge)

Ružičasta – u tonu breskve

Breskvasto ružičaste nijanse karmin su se pojavile kao svež i razigran trend na pistama za jesen 2024, nudeći svetliju, romantičniju alternativu tamnijim tonovima. Donose dašak svetline u hladnije mesece, stapajući slatkoću ružičaste sa toplinom breskve. Bez obzira na to da li su u prozirnom sjaju ili kremasto mat karminu, breskvasto ružičaste nijanse dodaju mladalački izgled svakom looku, što ih čini savršenim za nošenje preko dana.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели CHANEL BEAUTY (@chanel.beauty)

Pročitajte i ovo: ABC tehnike nanošenja rumenila će vam drastično olakšati šminkanje

Naslovna fotografija: instagram.com/hairbyorlandopita

Božica Luković

Comments