Na Nedelji mode u Parizu u februaru ove godine, kada su predstavljene kolekcije za jesen/zimu, boja koja je definitivno bila u fokusu je maslinastozelena. U nijansi koja će obeležiti jesen želimo gotovo sve, a favoriti su čipkane haljine, blejzeri, pantalone i trench mantili.

Još od letos vlada pomama za zelenom, što je i logično jer je ta boja dominirala na najglamuroznijem i najvažnijem modnom događaju – Met Gali. Nakon toga su sve “it” devojke i ljubitelji mode postali opsednuti odećom, obućom ili aksesoarima u svim nijansama zelene, a to se nastavilo i ovih dana. Maslinastozeleni komadi donose dozu elegancije i smirenosti u svakodnevni izgled.

U modnom svetu boje su ključne za izražavanje ličnosti i stila, a maslinastozelena garderoba je brzo postala popularna među trendseterima. Možete da je nosite u kombinaciji sa sivom, crnom, oker, bordo, ali savršeno će izgledati i monohromatski look.


Zato su za vas WNB dizajneri izabrali najbolje komade u maslinstozelenoj boji.

Maslinastozeleni komadi po izboru WNB stilista

S.Oliver kožne maslinastozelene pantalone

Kožne pantalone se decenijama vezuju za moćne, jake i samouverene trendseterke. Predlažemo vam  S.Oliver kožne pantalone u maslinastozelenoj boji, koje će istaći vašu figuru, pogotovo ako ih kombinujete sa bordo bluzom i kratkim braon čizmama.

S. Oliver kozne pantalone Trendi maslinastozeleni komadi koji su ove sezone na wish listi naših stilista

Lindex maslinastozelena haljina

Pored toga što ističe vašu figuru i prikriva mane, ova haljina je praktična, jer je dovoljna sama po sebi za brz i lak autfit. Ravan kroj i dužina ispod kolena pružaju udobnost i u njoj ćete se baš svaki put osećati opušteno. Za stylish look dodajte kožnu jaknu i kaubojke.

 Trendi maslinastozeleni komadi koji su ove sezone na wish listi naših stilista

Camper maslinastozelene čizme

Čizme su ultimativni komad jesenje sezone i uvek u cipelarniku morate da imate bar jedan par. Tokom jeseni, maslinastozelene čizme će podići svaki stajling na viši nivo. Camper ove sezone u kolekciji ima kratke čizme u trendi boji sa debelim đonom. Možete da ih nosite preko dana i uveče, jer su i udobne i tople. Napravljene su od prevrnute kože, pa samo vodite računa da ih ne nosite kada napolju pada kiša.

Camepr cizme Trendi maslinastozeleni komadi koji su ove sezone na wish listi naših stilista

Mona maslinastozelena košulja

Košulje neobičnog kroja postaju sve popularnije, a odlična su zamena za svečane bluze. Mogu i da se nose preko dana, kao i uveče. Mona je izbacila maslinastozelenu košulju sa oštrom kragnom i širokim rukavima koji se sužavaju. Na najbolji način, podseća na vojničku uniformu i deluje strogo, a wow efekat ćete postići ako je ukombinujete sa širokim pantalonama ili farmerkama.

Mona kosulja Trendi maslinastozeleni komadi koji su ove sezone na wish listi naših stilista

H&M maslinastozeleni kardigan

Na svim modnim influenserkama ove jeseni ste mogli da vidite kardigan. I u modnoj seriji Emily in Paris, glavna junakinja često u svojim autfitima pokazuje kako da ga kombinujete. Maslinastozeleni kardigan je odličan predlog kada želite opuštenu dnevnu varijantu, a sigurno nećete pogrešiti ako ga iskombinujete sa farmerkama. H&M model je pristupačan, a beli dugmići su jedini ukras.

HM kardigan Trendi maslinastozeleni komadi koji su ove sezone na wish listi naših stilista

P….S….Fashion maslinastozeleni mantil

Tokom jeseni i zime izlazak napolje ne možemo da zamislimo bez jakne ili mantila. Ako želite da budete moderni, a opet dobro obučeni, izaberite P….S….Fashion mantil u maslinastozelenoj boji – proštepana šara i zvonasti kroj modela čine ga efektnim za kombinovanje uz razne stilove odeće.

PS Fashion mantil Trendi maslinastozeleni komadi koji su ove sezone na wish listi naših stilista

Luisa Spagnoli maslinastozelene pantalone (Fashion&Friends)

Pantalone ravnog kroja su must-have za poslovni stajling, ali ako ih kombinujete sa majicom i patikama možete da ih nosite i u opuštenijim prilikama. U Fashion&Friendsu možete da pronađete duboke maslinastozelene pantalone na crtu, italijanskog brenda Luisa Spagnoli. Najbolje je da ih kombinujete sa zlatnim modnim detaljima, košuljom i trench mantilom. Taj stajling je pun pogodak i za kancelariju i za dnevnu ili večernju varijantu.

Luisa Spagnoli pantalone Trendi maslinastozeleni komadi koji su ove sezone na wish listi naših stilista

Chloé maslinastozelene naočare

Modni detalj bez kojeg ne možete, koje god da je godišnje doba u pitanju, jesu naočare. Na Nedelji mode u Parizu, modni brend Chloé je prikazao novu kolekciju koja obiluje maslinastozelenom bojom, u kojoj su istaknuti bili i aksesoari. Izvajamo naočare u boho okruglom obliku, koje izgledaju sanjivo i romantično.

Chloe naocare Trendi maslinastozeleni komadi koji su ove sezone na wish listi naših stilista

Pročitajte i ovo: It’s Knitwear Season: Pleteni odevni komadi po izboru WNB stilista

Naslovna fotografija: pinterest.com/brunechocolat

Sanja Belinić

 

Comments