Ukoliko ove jeseni razmišljate da osvežite vašu kolekciju modnih detalja, Massimo Dutti aksesoari su sigurno na vašem radaru. Ovaj španski brend poznat je po odeći i aksesoarima od prirodnih materijala, kao i po minimalističkim krojevima koji dominiraju u njihovim kolekcijama.

Znamo da nijedan autfit nije potpun bez modnih detalja. Sve “it” devojke, ali i classy žene, vode računa da upare aksesoare sa odećem i njime izraze lični stil. Detalji su takođe najlakši način da ispratite trendove koji vam se dopadaju. Uložite u par kvalitetnih komada koje ćete moći da nosite iz sezone u sezonu, u najrazličitijim odevnim kombinacijama.

Ove jeseni u trendu su kožne torbe neobičnih i fludnih oblika, a to ste mogli da vidite i u Chloé kolekciji. Takođe, verujemo da će predimenzionirane torbe od crne kože postati komadi koje ćete videti svuda – od Instagram feeda do ulica.

Stilisti WNB MAGAZINA su pregledali novu Massimo Dutti kolekciju i pronašli minimalističke aksesoare, a evo i koji su njihovi favoriti.

Massimo Dutti aksesoari za jesen – izbor WNB stilista

Massimo Dutti crna kožna torba

Ove sezone u ponudi španskog brenda možete da pronađete kožnu zanimljivog oblika polumeseca, koja prati trend fluidnih oblika aksesoara, a takođe savršeno dopunjuje autfite boho estetike, koje ćete možda nositi tokom ove jeseni.

Maxi torba Massimo Dutti Koža, svila, kašmir   ovi Massimo Dutti aksesoari su naši favoriti sezone

 Massimo Dutti narukvica

Glomazne narukvice su uvek statement detalj svakog autifta, a odlično se kombinuju uz sve, pogotovo ako se odlučite za monohromatski look. Massimo Dutti u ponudi ima narukvicu boje zlata, jednostavnih linija, koja se kopča i koju možete da nosite kada god poželite – u večernjim ili dnevnim varijantama.

Zlatna narukvica Koža, svila, kašmir   ovi Massimo Dutti aksesoari su naši favoriti sezone

Drap tote torba

Tote torbe u svojim kolekcijama imaju svi veći brendovi i nema sumnje da su među najpopularnijim modelima sezone. Drap torba od mekane kože idelana je za poslovni autfit, jer u nju staje gomila stvari – ali vodite računa da je ne nosite dok pada kiša.

Tote torba Koža, svila, kašmir   ovi Massimo Dutti aksesoari su naši favoriti sezone

Shopper torba

Shopper torbu, koja je slična tote modelma, jedno vreme je Katie Holms nosila u svim prilikama i tako je proslavila. Massimo Dutti svetli model se lako iz dnevne prebacuje u večernju kombinaciju. Ima pomalo formalni, ali ipak nežni izgled, a nijansa lako “otvara” svaki autfit.

Shopper torba Koža, svila, kašmir   ovi Massimo Dutti aksesoari su naši favoriti sezone

Massimo Dutti ešarpa

Jesen nam donosi tamnije nijanse, pa tako u Massimo Duttiju možete da pronađete sivu ešarpu od 100% kašmira koja će vas i grejati tokom hladnih dana.

Esarpa Massimo Dutti Koža, svila, kašmir   ovi Massimo Dutti aksesoari su naši favoriti sezone

Kaiš sa metalnom kopčom

Kaiš se ove sezone nosi na inovativne načine – koristite ga da stilizujete haljine, košulje ili čak mantil. Massimo Dutti kožni kaiš sa metalnom kopčom je idealan za stilizaciju, pre svega zato što je širi, a šnala mu je jednostavna, ali ipak efektna.

Kais sa metalnom kopcom Koža, svila, kašmir   ovi Massimo Dutti aksesoari su naši favoriti sezone

Naočare Massimo Dutti

Maslinastozelene naočare a la Jackie O donose retro vibe vašim autfitima. Boja je u trendu, a model nikada nije ni izlazio iz mode. Šta više, sva je prilika da nam se uskoro vraćaju veliki okviri naočara, koje će na proleće svi nositi. Budite korak ispred!

Massimo Dutti naocare Koža, svila, kašmir   ovi Massimo Dutti aksesoari su naši favoriti sezone

Massimo Dutti marama

Bela svilena marama sa kontrastnim crnim linijama je elegantna i praktična. Možete je nositi oko vrata, a kada dođe lepo vreme odličan je modni detalj za kosu. Influenserke su ovog leta pokazale razne maštovite načine da nosite maramu, a da izgledate chic.

Marama Massimo Dutti Koža, svila, kašmir   ovi Massimo Dutti aksesoari su naši favoriti sezone

Pročitajte i ovo: Top 10 modela crnih salonki iz domaće ponude koje idu uz sve vaše večernje haljine

Naslovna fotografija: instagram.com/massimodutti

Sanja Belinić

Comments