Nedelja mode u Parizu osim najnovijih modnih, donosi i beauty trendove, a to su nam dokazale poznate ličnosti. Makeup poznatih iz Pariza će biti vodilja za svaki budući šoping, kada je reč o šminkanju i lepoti.

Makeup koji smo videli na Nedelji mode u Parizu može se opisati kao buntovan, elegantan i smeo, a svetske dive kao što su Cardie B i Kylie Jenner, biće inspiracija da istražite najnovije boje, formule i tehnike u šminkanju, kako biste izgledale kao da ste upravo sišle sa modne piste.

Makeup poznatih iz Pariza koji nas je najviše inspirisao

Normani

Prihvatajući ideju Alexandera Echeverrija, prelepa Normani je smokey tehniku šminkanja ponovo vratila u modu, a koristila je isključivo hladne, mat tonove. Tehnika konturisanja je u ovom slučaju fokusirana na njen nos i vidno ga sužava, a preciznost je ono što je više nego upečatljivo. Međutim, konture nisu uočene na jagodicama, kao i uobičajenim mestima za naglašavanje lica, što je iznenadilo mnoge. Njene usne u prirodnoj sjajnoj nijansi, uokvirene su tamnijom olovkom koja je po svemu sudeći kremasta i dobro izblendana sa baznom bojom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Normani (@normani)

Gabbriette 

Kraljica grunge stila, Gabriette, kanališe Y2K estetiku u ovom suptilnom, ali nostalgičnom izgledu. Njene tanke obrve su u centru pažnje, a iako su minimalno popunjene. Uz malo bronzera i rumenila, za njen ten korišćen je puder komplementaran sa njenom bojom kože, dajući njenom tenu prirodan i prozračan sjajan finiš. Pored tena, posebnu dramatičnost njenom izgledu daje sivo-smeđa nijansa na kapcima, sa istaknutim plavičastim podtonovima, a njene oči su posebno iskošene isticanjem vodene linije. Hladni roze sjaj na usmama daje nam apsolutni Y2K vibe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gabbriette B (@gabbriette)

Mae Tan

Mae se takođe odlučila za sofisticiranost i eleganciju, ali na malo smeliji način. Mačkasti izgled očiju postigla je samo olovkom koja je osim preciznosti, njenim očima dala blagi smokey efekat. Naglašene trepavice su takođe bile ključne za ovaj savršen pogled i stvorile “Tim Burtonovsku lepotu”. Smeđa nijansa usana za koju se odlučila se besprekorno uklopila u ceo look, a tehnika razmazanog karmina, koja izgleda kao da se Mai tek ljubila, biće omiljena svakome ko je sklon eksperimentisanju.

Cardi B

Ekstravagantna reperka, Cardi B,  u centar pažnje je stavila svoje usne koje odaju hrabar i dominantan stav. Besprekoran prirodan ten, koji je istaknut usnama uokvirenim crnom linijom, daje njenom celokupom looku poseban šmek. Ukoliko želite nešto pristupačno, a dominantno i nešto što će vas izdvojiti iz mase uzmite samo crni kreon, koji ćete osim na usnama moći da koristite i za oči.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Brenda

Za Dior reviju ikonična Brenda viđena je sa prirodnim tenom i prelepim bobičastim usnama. Izbor pudera je bio pažljiv sa veoma malom pokrivnom moći, koji joj je dao maltene proziran izgled presijavajući se poput porcelana. Blaga roze nijansa oko očiju, posebno na vodenoj liniji, povezana je sa bobičastim usnama, dajući celom looku celinu. Njene bujne i prirodne obrve, kao i prirodne pegice, posebno su simpatične i doprinose besprekornom izgledu ove stilistikinje. Ovaj način šminkanja dokazuje da nije potrebno mnogo proizvoda kako biste istakle svoju lepotu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by brenda (@brendahashtag)

Kylie Jenner

Kraljica šminkanja, Kylie, odlučila se za jednostavan, ali elegantan i sofisticiran stil koji savršeno pristaje Parizu. Besprekoran ten, za koji je korišćen mat puder, kao i savršeno rumene obraze, obogatila je sjajnim usnama. Njene usne su uokvirene tamnijom olovkom koja im daje posebnu dubinu, pa cela šminka izgleda otmeno.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kendall & Kylie News (@jennerupdater)

Jordan Grant

Šarmantna Jordan se na Balmain reviji pojavila sa plavičastom senkom za oči, koja je bila potpuni twist. Skoro prozirno plava boja je njenim nasmešenim očima dala poseban sjaj, a savršeno oblikovane obrve su se uklopile u ceo look. Sjajan ten, istaknut roze hajlajterom bilo je pun pogodak, a njeno lice je dobilo posebnu blistavost i Y2K sjaj, a jedini kontrast bile su njene obrve koje će definitivno biti u fokusu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Willis Galbraith (@willisgalbraithhair)

Pročitajte i ovo: Vreme je za makeup igru! Isprobajte 10 smelih ideja za šminkanje očiju

Naslovna fotogarafija: Instagram/brendahashtag

Maša Georgijev

Comments