Cult Gaia x Gap praznična kolekcija sadrži praktičnu odeću sa pomakom, o kojoj već maštamo. Cult Gaia je brend iz Los Anđelesa poznat po nadrealističkim aksesoarima i elegantnoj, senzualnoj odeći, dok je Gap gigant američke mode – a ova kolaboracija spojila je najbolje od oba.

Njihova zajednička kolekcija ujedinjuje praktičnem svakodnevne odevne komade sa elegantnom, modernom estetikom modne kuće Cult Gaia. Kolekcija od 35 komada sadrži pletene kardigane, kaput od veštačkog krzna, maksi-haljinu sa izrezom, vunene kapute i slip haljine sa detaljima od lančića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PAGE Magazine (@reveriepage)

Cult Gaia x Gap: Najuzbudljivija praznična kolekcija

„Ponovno osmišljavanje Gap klasičnih komada kroz sočivo Cult Gaie bilo je neverovatno putovanje“, rekla je Jasmin Larian Hekmat, osnivačica i dizajnerka Cult Gaie, u izjavi.

„Saradnja je spojila Gap klasike i svakodnevnu nosivost sa skulpturalnim i umetničkim pristupom Cult Gaie, spajajući naše dve različite kreativne snage. Svaki komad u ovoj kolekciji je promišljeno dizajniran da inspiriše kreativnost, spaja umetnost i funkciju na način koji je jedinstven i vanvremenski”, dodala je.

Mark Breitbard, predsednik i izvršni direktor brenda Gap, izjavio je: „Svaki komad je kreiran sa namerom, sa fokusom na tkanine, hardver i krojeve. Isporučujemo uzvišeni dizajn i sveže autfite koje naši kupci mogu da neguju zauvek.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STYLED BY SYD (@raebirds)

Kampanju za kolaboraciju snimile su sestre Louise and Maria Thornfeldt, a za njih su pozirale Tina Kunakey, kao i modeli Kristina Byerley, Kelly Lim, Irene Law i Christen Rhule.
Ova saradnja dolazi kao deo “povratničkog puta” za Gap, brend koji je “oživeo” nakon godina neinspirativnih proizvoda, loše štampe i poslovnih problema.

U julu 2023, Gap Inc. je imenovao svog novog izvršnog direktora Richarda Dicksona — iz kompanije Mattel — a zatim novog izvršnog potpredsednika i kreativnog direktora Zaca ​​Posena. U pokušaju da se ponovo rebrendira, Gap nastavlja da se fokusira na kampanje sa poznatim ličnostima, kao što su Tyla, Troye Sivan i Dapper Dan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gap (@gap)

Pročitajte i ovo: Style Your Charms: Modna igra koja ove jeseni transformiše svaki autfit

Naslovna fotografija: instagram.com/reveriepage

Božica Luković

Comments