Nakon višegodišnje pauze, Anđeli opet šetaju! Pored revije koja je u centru pažnje, Victoria’s Secret muzički nastupi su spektakl sami po sebi, pa svake godine željno iščekujemo koja će  zvezda upotpuniti ovaj performans.

Poslednji put je revija bila održana u svom klasičnom televizijskom formatu 2018. godine, nakon čega je organizacija eksperimentisala sa nešto drugačijim idejama, pa smo prošle godine bili u prilici da vidimo modni dokumentarac nazvan Victoria’s Secret: The Tour ’23 koji je bio dostupan na Prime Video platformi.

Javno mnjenje nije bilo oduševljeno odstupanjima od klasične revije, pa će ove godine sigurno biti zadovoljni – s obzirom na to da se revija vraila u punom sjaju u svom tradicionalnom obliku. Cher (!) je headliner ovogodišnje revije. Organizatori su naglasili da je ovo ženski svet, pa nije ni čudo da je glavni performans pripao jednoj od najvećih zvezda ikada.

Kako je cela revija fokusirana na žene, Victoria’s Secret je pozvala još dve umetnice da upotpune atmosferu. Jedna od njih je Tyla koja se neverovatnom brzinom probija na muzičko tržište nakon što nas je zaludela pesmom Water. Pored nje K-Pop fanovi će se jako obradovati jer je treća pevačica na reviji Lisa iz grupe Black Pink.

Prisećamo se najboljih muzičkih nastupa na Victoria’s Secret pisti do danas.

Najbolji Victoria’s Secret muzički nastupi

Rihanna

Godina je bila 2012. i svi smo pali u nesvest kada se Rihanna pojavila u roze čipkanoj haljini, ispod koje se nazirao veš, sa vezanim kardiganom oko struka. Pevačica je izvodila pesmu Phresh out of the runway, a mi smo danima rekreirali taj nastup u svojim spavaćim sobama.

Taylor Swift

Swifties su imali priliku da gledaju Taylor čak dva puta u nizu, jer je pop/kantri pevačica nastupila prvo 2013. godine u Londonu, a sledeće godine je bila headliner u Njujorku. Druga godina je definitivno bila superiornija, jer smo čuli pesme poput Blank space i In Style. Taylor je nosila nežnu spavaćicu preko koje je imala dugačak svileni mantil sa detaljima od crne čipke.

The Weeknd

Ne samo da ćemo ovaj nastup pamtiti po Starboy pesmi koja se vrtela cele godine, već i po prijateljskom susretu tada već bivših ljubavnika Belle Hadid i Weeknda. Ovaj momenat je bio zapamćen u javnosti kao znak podrške koju je bivši par uputio jedan drugom.

Lady Gaga

Gaga nas je tada obradovala sa čak tri pesme 2016. godine. Nastup je otvorila baladom Milion Reasons noseću crnu čipkanu haljinu izvezenu crvenim ružama. Nakon toga je izvela mash-up pesama A-yo i John Wayne igrajuću u vrtoglavim platformama.

Hozier 

Pevač nas je “odveo u crkvu” svojim nastupom 2014. godine, dok su pored njega prolazili modeli stilizovani u fairy vibe fazonu. Hozier je nosio jednostavan crni autfit, a njegove vokalne spospbnosti su nas naterale da se zaljubimo u njega.

Pročitajte i ovo: Plejliste sa revija zbog kojih ćete se osećati kao da hodate pistom, gde god da ste

Naslovna fotografija: instagram.com/vsfsoutfits

Dragana Miletić

Comments