Legendarni Viktorijini anđeli ponovo su raširili krila! Victoria’s Secret revija za 2024. godinu održala se u utorak uveče, nakon petogodišnje pauze. Pogledajte ko se sve pojavio na čuvenoj pisti!

Revija se održala u Njujorku i bila je fokusirana na novu kolekciju donjeg rublja i karakteristična krila. Ugostila je brojne modele, a videli smo i povratak nekih od najpoznatijih “anđela” – kao što su Tyra Banks, Irina Shayk, Candice Swanepoel, Adriana Lima…

Naravno, nijedna VS revija ne bi bila potpuna bez prisustva dve posebne zvezde – Gigi i Belle Hadid – koje su takođe prošetale pistom. Kate Moss se prvi put pojavila kao model i bila je iznenađenje za sve prisutne.

Takođe, pevačica koja je obeležila ovaj modni spektakl je bila čuvena Cher koja je bila najveća zvezda ovog događaja. Sa svojim moćnim glasom kao i odličnim autfitom, mogla je da prošeta pistom sa svim modelima.

Evo najboljih autfita koje smo videli.

Victoria’s Secret revija 2024: Koga smo sve videli?

Gigi Hadid

Gigi je otvorila je ovogodišnju Victorias’s Secret reviju. Izgledala je lepše nego ikad, noseći roze kombinezon sa pojasom, koji je bio kratak, sa dubokim izrezom. Svoj autfit je dopunila dijamantskim miđušama, glamuroznim sandalama i roze parom krila.

Photo shared by Gigi Hadid Argentina Media on October 15 2024 tagging @gigihadid and @gihadidarg. На слици може бити  1 особа шминка и покривало за главу. Svi autfiti sa Victoria’s Secret revije: Ko se vratio na čuvenu pistu?

Instagram.rs/gihadidargmedia

Bella Hadid

Bella je nosila crvenu kombinaciju donjeg rublja, uz kultna krila i crvene jednostavne sandale. Njen raskošni ogrtač je definitivno bio jedan od najzapaženijih trenutaka večeri.

Photo by IT GIRL on October 15 2024. На слици може бити  1 особа. Svi autfiti sa Victoria’s Secret revije: Ko se vratio na čuvenu pistu?

instagram.com/itgirl

Adriana Lima

Adriana Lima se nakon šetogodišnje pauze pojavila lepša nego ikada. Brazilska lepotica je oduševila sve prisutne zategnutim licem i telom, u blistavom crnom bikiniju i posebnim krilima koja su dodatno istakla njenu lepotu.

Photo shared by Miguel Martinho on October 16 2024 tagging @adrianalima. На слици може бити  1 особа костим и мрежасте чарапе. Svi autfiti sa Victoria’s Secret revije: Ko se vratio na čuvenu pistu?

instagram.com/itsmiguelmartinho

Tyra Banks 

Legendarna Tyra se na pisti pojavila u crnom korsetu, helankama sa cirkonima – i pokazala svoje zanosne obline. Posebno je oduševila publiku dok je zatvarala modnu reviju sa autfitom koji je uključivao dugački metalik srebrni kaput.

Photo by Entertainment Tonight on October 15 2024. На слици може бити  3 особе шминка и балска хаљина. Svi autfiti sa Victoria’s Secret revije: Ko se vratio na čuvenu pistu?

instagram.com/entertainmenttonight

Irina Shayk

Irina se pojavila u prozirnom bodiju sa zvezdama, a umesto krila imala je zvezdani ogrtač.

Photo by Just Jared on October 15 2024. На слици може бити  1 особа. Svi autfiti sa Victoria’s Secret revije: Ko se vratio na čuvenu pistu?

instagram.com/justjared

Candice Swanepoel

Još jedna čuvena manekenka koja se vratila na pistu. Candice se pojavila u puder roze kompletu veša sa cirkonima, kao i krilima sa slovima “Victoria’s secret”.

Photo by HOLA USA on October 15 2024. На слици може бити  2 особе шминка и доњи веш. Svi autfiti sa Victoria’s Secret revije: Ko se vratio na čuvenu pistu?

instagram.com/holausa

Taylor Hill

Taylor je zakoračila na pistu u brushalteru prekrivenom kristalima i širokim pidžama pantalonama, prekrivenim perlama. Njen srebrni grudnjak dopunio je ležerni donji deo pidžame.

Photo shared by taylor hill fan on October 15 2024 tagging @taylor hill. На слици може бити  1 особа и пиџаме и спаваћице. Svi autfiti sa Victoria’s Secret revije: Ko se vratio na čuvenu pistu?

instagram.com/taylormaryhill99

Kate Moss

Kate Moss je prvi put hodala na Victoria’s Secret  reviji. Nosila je crnu čipkastu haljinu u kombinaciji sa prepoznatljivim krilima, koja su bila dizajnirana specijalno za nju.

Photo shared by @katemosstyle on October 16 2024 tagging @victoriassecret and @katemossagency. На слици може бити  1 особа и балска хаљина. Svi autfiti sa Victoria’s Secret revije: Ko se vratio na čuvenu pistu?

instagram.com/itgirl

Pročitajte i ovo: Victoria’s Secret Fashion Show: Spektakularni povratak nakon pet godina pauze

Naslovna fotografija: 

Maša Georgijev Ilić

 

Comments