Dok svi pokušavaju da se dočepaju različitih alternativa Samba patika, adidas je vredno radio na novom modelu –  adidas Samba OG Made in Italy. Ovo su jedne od najluksuznijih patika iz asortimana sportskog giganta, a nema sumnje da će biti veoma tražene.

Donosimo sve detalje!

Zašto su Adidas Samba OG Made in Italy “it” patike sezone?

Nakon što je pre samo 10 meseci brend izbacio orginalni Core Black model, adidas je odlučio da obraduje svoje kupce sa još jednom verzijom, koju su pravili majstori u pravljenju obuće – Italijani.

Ukoliko ste ljubitelji patika i ne želite da odustanete ni od udobnosti ni od luksuza, ova silueta će vas potpuno oduševiti.

adidas samba OG made in italy 5 Zašto će adidas Samba OG „Made in Italy“ brzo postati najpopularnije patike sezone

instagram.com/izalhakimm_punyer

Ovoga puta, patike nam dolaze u tamnobraon boji, a inspiracija za dizajn je pronađena u siluetama derbi cipela i oksfordica. Materijal koji je korišćen za izradu je ručno glačana teleća koža koja ovom modelu omogućava ne samo sofisticiran izgled, već i osećaj.

Dok se većina patika „gužva“ zbog uticaja nošenja tokom vremena, ovaj specijalni model Sambi će navodno tokom vremena razviti elegantnu patinu, kao što se dešava sa obućom koja je na više dressy strani.

Unutrašnjost cipele je takođe napravljena od kože u kremastoj nijansi sa Samba emblemom koji je utisnut sa spoljne strane. Đon je napravljen od prijanjajuće gume, a patike nam dolaze u limited edition kutiji i imaju čak i dustbag za putovanja štopredstavlja dodatni  dašak luksuza za sve kolekcionare patika.

adidas samba og made in italy 6 Zašto će adidas Samba OG „Made in Italy“ brzo postati najpopularnije patike sezone

instagram.com/rizalhakimm_punyer

Pored ovog modela, početkom godine kupci su imali priliku i da se “otimaju” oko adidas Samba OG Black Gum modela. Iako je većina Sambi napravljena od kože, ove dolaze u kombinaciji teleće kože sa antilop detaljima na prstima.

I kod njih smo imali priliku da vidimo gumeni đon koji je prvi put korišćen u izradi adidas patika još od 40-ih godina prošlog veka.

adidas samba OG made in italy 4 Zašto će adidas Samba OG „Made in Italy“ brzo postati najpopularnije patike sezone

adidas Samba OG Made in Italy se već nalaze u prodaji, od 7. oktobra.

Pročitajte i ovo: Patike iz kolaboracija sportskih brendova i dizajnera koje želimo u našoj kolekciji

Naslovna fotografija: rizalhakimm_punyer

Dragana Miletić

Comments