Saznajte nedeljni horoskop: 25.oktobar – 31. oktobar za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

1 ovan Nedeljni horoskop: 25. oktobar – 31. oktobar

LJUBAV: Tokom ove nedelje, Ovnovi će imati izraženu želju da pobegnu od monotonije svakodnevnog života. Potreba za intelektualnim ispunjenjem i želja da razgovara o novim i zanimljivim idejama doći će do izražaja. Prepustili su se dubljem značenju ljubavi i traženjem smisla u odnosima. Slobodnim Ovnovima će se javiti osoba iz prošlosti koja im je nekada puno značila. Biće u velikoj nedoumici kako da se postave, ali na kraju će doći do pravog zaključka. Ova nedelja je idealna da krenete za onim što želite u životu.

POSAO: Uticaj Jupitera pomoći će Ovnovima ove nedelje da napreduju u poslu. Međutim, ishitreni postupci mogu da ih dovedu u problem, pa je bitno da pokušaju da suzbiju impulsivnost. Ovnovi koji se bave privatnim biznisom dobiće nekoliko prilika da prošire svoj posao. Dobro razmislite šta ćete prihvatiti, jer će vam to pomoći da razvijete biznis onako kako ste planirali. Svaka odluka koju donesete je bitna, pa dobro promislite pre konačnog suda. Što se tiče finansija, možete da očekujete dobitak ove nedelje. Takođe, osoba kojoj ste davno pozajmili novac, vratiće vam potpuno neočekivano.

ZDRAVLJE: Ako su vas mučili neki zdravstveni problemi, ove nedelje će vam biti mnogo bolje. Poboljšajte kondiciju laganom šetnjom, a redovno praktikovanje joge ili pilatesa, može da vam pomogne da vaše telo uvek bude u dobrom stanju. Bićete motivisani i fokusirani, a osećaćete se odlično cele nedelje.

2 bik Nedeljni horoskop: 25. oktobar – 31. oktobar

LJUBAV: Ove nedelje romantika se oseća u vazduhu i zauzeti Bikovi neće moći da sakriju sreću i zadovosljstvo zbog načina na koji se razvija njihov odnos. Osobe rođene u znaku Bika koje nisu u vezi, ove nedelje osetiće snažnu privlačnost prema nekome. Ipak, nemojte da donosite ishitrene odluke, jer želite sigurnog i vernog partnera, a u mogućnosti ste da birate. Samo dobro izvagajte, jer ako ne vidite potencijal za dugu i stabilnu vezu, nemojte da ulažete vreme i energiju u nešto što će biti kratkog daha. Merkur će vam pomoći da rešite neka dugoročna pitanja.

POSAO: Bikovi se osećaju dobro na poslu i dopada im se u kom smeru ide njihova karijera. Obratite pažnju na ljude koji mogu da vam pomognu dobrim savetima u daljem razvoju. Nemojte odmah tvrdoglavo da odbijate, nego saslušajte i pokušajte da prihvatite. Ove nedelje imaćete odličnu planetarnu podršku, pa se potrudite da budete otvoreni za sve mogućnosti. Ako ste kupili nešto skupo, ne mora da vas grize savest, jer ćete ubuduće moći da pokrijete sve troškove. Ali, ovo nije savšreno vreme za ulaganje u rizične fondove.

ZDRAVLJE: Kratak put ili druženje sa prijateljima su super način da se relaksirate. Sredinom nedelje može da dođe do slabljenja imunog sistema, a to vas može učitniti podložnim za dobijanje virusa i gripa. Počnite da uzimate vitamine kako biste sve sprečili na vreme.

3 blizanci Nedeljni horoskop: 25. oktobar – 31. oktobar

LJUBAV: Početkom nedelje želećete da se osamite kako biste razislili o svom životu i u kom smeru želite da ide. To može da stvori određenu vrstu distance sa partnerom i prijateljima. Ipak, ovaj proces redefinisanja može da vam razbistri um i da pomogne da jasno vidite šta želite. Za vikend ćete biti u sigurnom i stabilnom okruženju i biće vam lakše da donesete odluke koje se tiču vaših želja. Slobodni Blizanci će tražiti osobu koja im je slična, jer im takav senzibilitet više prija.

POSAO: Uticaj planeta pomoći će da preuzmete kontrolu nad nekim važnim projektima na poslu, pa je to idealna prilika da iskoristite kreativnost kako bi unapredili svoj status. Kako vreme odmiče, sve više ćete ostavljati utisak, a to će vas podstaći da evoluirate i menjate profesionalni put na kojem ste do sada bili. Ne dozvolite da vas išta obeshrabri i izbegavajte svu negativnost. Pokušajte da saslušate savete koje vam nude bliski priatelji dok donosite važne finansijske odluke.

ZDRAVLJE: Ove nedelje ćete se fokusirati na pobljašenje svojih navika. Zdrava ishrana i vežbe su vam prva opcija, ali treba da uvedete strogu disciplinu kako biste se držali pravila. Brzo ćete steći kondiciju, a organizam će vam biti zahvalan.

4 rak Nedeljni horoskop: 25. oktobar – 31. oktobar

LJUBAV: Uticaj planeta sugeriše da će ova nedelja doneti uzbuđenje i sreću u ljubavnom životu. Ali, isto tako morate biti spremni da se suočite sa neočekivanim problemima sredinom nedelje, posebno ako ste u dugoj vezi. Ostanite pozitivni i usredsređeni i uspećete da izađete jači iz svake situacije. Slobodni Rakovi imaće priliku da upoznaju nove i zanimljive ljude, a možda ćete uploviti u novu vezu. Prvlačite ljude pozitivnom energijom.

POSAO: Ova nedelja je odlična za sklapanje dogovora koje će unaprediti vaše poslovanje. Svaki projekat na kojem radite biće uspešan, a kolege imaju poverenja u vas i stalno će vas pitati za pomoć. Ipak, koliko god bili uspešni, morate da poboljšate strategiju kako biste držali korak sa konkurencijom. Ove nedelje možete da se suočite sa nepredviđenim troškovima, a savetujemo da dobro razmislite ako želite da uložite novac u zemlju ili nekretninu, jer složeni planetarni uticaji mogu biti obmanjujući.

ZDRAVLJE: Muči vas stres, a koliko god se trudili da pozitivno razmišljate, nećete uspeti. Lenji ste što se tiče vašeg zdravlja, a vežbanje i zdrava ishrana može da vam pomogne.

5 lav Nedeljni horoskop: 25. oktobar – 31. oktobar

LJUBAV: Ova nedelja donosi pomešane emocije na polju odnosa. Želite da produbite odnos sa partnerom, ali niste u mogućnosti da slobodno razgovarate sa njim. Početkom nedelje zameraćete partneru skoro svaku sitnicu, ali takvo raspoloženje neće dugo trajati. Potrudite se da što pre izađete iz sveta mašte, inače ćete se osećati blokirano i nećete moći da iskažete sve što želite. Iskoristite kraj nedelje da razrešite sve nedoumice sa partnerom. Slobodni Lavovi uživaju u životu i prilikama koje im se pružaju. Ove nedelje biće u mogućnosti da prošite svoje horizonte i upoznaju se sa različitim ljudima koji će ostaviti utisak na njih.

POSAO: Budite spremni da prihvatite nove izazove u poslu i bićete u mogućnosti da pokažete sve talente. U drugoj polovini nedelje biće vam teško da prevazićete prepreke koje su se pojavile u rutinskom radu. Kako biste postigli ciljeve, moraćete da ostajete prekovremeno. Nadređeni će vam izaći u susret i pomoći će vam da završite neke važne projekte. Bićete u mogućnosti da poboljšate finansije.

ZDRAVLJE: Nemate velikih zdravstvenih problema, a najviše vam prija lagani odmor kod kuće. Ali, pošto ste društvena osoba odlazak u prirodu sa partnerom i prijateljima će vam prijati i rešiće vas stresa.

6 devica Nedeljni horoskop: 25. oktobar – 31. oktobar

LJUBAV: Početkom nedelje doživećete pozitivne promene u ljubavnom odnosu koje će vas oraspoložiti, ali stvari se mogu premeniti tokom noći ako ne obratite pažnju. Zbog toga je bitno da sitne nesuglasice ne eskaliraju. Nemojte da se takmičite sa partnerom, jer možete da izgubite. Ponekad vas planete mogu podstaći da tražite mane kod suprotnog pola, umesto toga fokusirajte se na pozitivne strane kako biste ojačali odnos. Oboje treba da budete na istoj talasnoj dužini prilikom postavljanja prioriteta. Slobodne Device ne traže ništa ozbiljno, ali upravo zato upoznaće pravu osobu.

POSAO: Sukobi s kolegama i nadređenima mogli bi uticati na vaše unapređenje, pa je važno da zadržite mir. Druga polovina nedelje će poboljšati odnose sa ljudima, a samim tim i poslovne mogućnosti. Povoljan je period za ulaganja, a krajem nedelje vaša kreativnost dolazi do izražaja što vam pomaže da se istaknete u masi.

ZDRAVLJE: Osećate pojačanu nervozu, a to vam se dešava zbog čestih glavobolja. Najbolje je rešenje da više odmarate, jer iscrpljivanje na poslu i privatno može samo da vam odmogne.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop, pročitajte i naš mesečni horoskop za oktobar.

Comments