Netflix je odlučio da obnovi jednu od najgledanijih serija, ali uvodi i velike promene. Serija Nobody wants this brzo je postala viralna, od svog urnebesnog pristupa dejtingu do “najboljeg poljupca svih vremena”.

Sa ocenom 8,1 od 10 na IMDb-u, 95 procenata na Rotten Tomatoes-u i milionima pregleda na TikTok pregleda, nije čudno što serija dobija i drugu sezonu, a mi vam prenosimo sve što znamo o drugoj sezoni vaše omiljene serije.

Serija Nobody wants this inače se ubraja u žanr romantične komedije. Priča o voditeljki podcasta Joanne (Kristen Bell) i rabinu Noahu (Adam Brody)koji se upoznaju, zaljubljuju i pokušavaju da ostvare ljubavnu vezu uprokos velikim kulturnim, verskim i porodičnim razdorima neverovatno je pametna, uverljiva, sa vrhunskom hemijom među glumcima, ali i ekipom sporednih likova.

Zato je nastavak ove serije veoma lepa vest za sve nas!

Serija Nobody wants this: Šta nas čeka u drugoj sezoni?

Netflix je objavio da se vraća druga sezona serije. Sada kada su Joanne i Noah odlučili da budu zajedno, a Noah odustaje od svog položaja glavnog rabina, moraće da se izbore sa mišljenjima okoline.

“Kreiranje ove serije će zauvek će biti vrhunac karijere za mene”, rekla je Erin Foster.

“Neverovatna glumačka postava, ekipa, producenti i menadžeri su sve ovo pretvorili u seriju kakva je ona danas, a doživeti reagovanje gledalaca sada kada je izašla u svetu, bilo je više od svega što sam mogla da sanjam. Tako sam srećna što mogu da nastavim ovu priču”, dodala je Fosterova.

Znamo da druga sezona izlazi 2025. godine, ali ne znamo koji će biti zvanični datum objavljivanja druge sezone. Objavićemo čim saznamo!

U seriji će glumiti Kristen Bell, Adam Brody, Justine Lupe, Timothy Simons, Stephanie Faracy, Tovah Feldshuh, Paul Ben-Victor, Michael Hitchcock, Jackie Tohn, Sherry Cola, Shiloh Bearman i Emily Arlook.

Šta će se dešavati u drugoj sezoni serije Nobody wants this?

Fosterova je seriju bazirala na svojoj ličnoj ljubavnoj priči, posebno svom iskustvu zaljubljivanja u jevrejskog muža. Serija istražuje (neprikladnu) međureligijsku vezu.

U drugoj sezoni neće biti važnog segmenta – Morganovog i Sashinog flertovanja. Fosterova takođe tvrdi da želimo da vidimo Esther.

Imaćemo ih zajedno u scenama, a verujemo da će Morgan doneti nešto veoma zabavno. Šta će biti sa njom? Hoće li možda naslediti ogromnu sumu novca i postati sopstvena “trofejna žena”? To bi bio tako Morgan!

Pročitajte i: Najbolji feministički horor filmovi, koji na originalan način ispituju šta sve znači biti žena

Naslovna fotografija: instagram.com/netflixca

Marina Puzić

Comments