Jennifer Hudson, najmlađa vlasnica EGOT nagrada (Emmy, Grammy, Oscar i Tony) u istoriji, donosi magiju nadolazećih praznika na svom debi albumu The Gift of Love, koji je objavila za Interscope Records (Universal Music Group).

Pevačica moćnog glasa na novom izdanju oživljava klasike poput O Holy Night, Winter Wonderland i Auld Lang Syne, ali donosi i potpuno nove pesme. Na numeri Carol of the Bells gostuju The Joy, južnoafrički kvintet poznat po svojoj fuziji tradicionalne Zulu muzike i modernog zvuka. Jennifer Hudson takođe sarađuje i sa kolegom i dobitnikom GRAMMY nagrade, Common-om, na pesmi Almost Christmas i na oduševljenje fanova, konačno donosi svoju verziju pesme Hallelujah.

The Gift Of Love Cover scaled Jennifer Hudson predstavlja božićni album „The Gift Of Love“

Ryan Tedder (One Republic) je izvršni producent albuma, a David FosterGreg Phillinganes, Kirk FranklinJames PoyserFede VindverPeer Åström samo su neki od producenata s kojima je Jennifer Hudson sarađivala na novom izdanju.

U intervjuu za septembarsko izdanje časopisa ESSENCE, Hudson priznaje da je „praznični fanatik“ i govori o tome kako joj je stvaranje albuma The Gift Of Love ispunilo cilj karijere.

 Jennifer Hudson predstavlja božićni album „The Gift Of Love“

Izdanje The Gift Of Love je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama.

Comments