Kada smo se upustile u ovonedeljnu potragu za primercima stila u Beogradu, jako smo želele da nas ne dočekaju naoblačenje i pljusak. Naravno, to se i desilo, jer je jesen već uzela maha, ali to nas nije omelo! Nadamo se da smo i ovonedeljnu misiju uspešno obavile – na vama je da presudite!

142 Belgrade Style Catcher: Kišobrani i gumene čizme

Kompletan look u crnoj boji nikada ne može da bude dosadan.

Ukoliko želite da zračite elegancijom i u dnevnoj varijanti, jedna od boljih solucija za je svakako crna – na primer, crni kaput u kombinaciji sa skinny jeans i slatkom kožnom clutch torbicom. Crne baletanke u svom ormanu mora imati svaka devojka, dok je ovakav outfit najbolje začiniti modernim komadom poput kaiša od kombinacije kože i lanca, poput onog koji krasi klasičnu Chanel torbicu.

325 Belgrade Style Catcher: Kišobrani i gumene čizme

Osmelite se i ponekad budite drugačiji!

Etno varijante se, nažalost, ne viđaju baš često na ulicama prestonice. Trendove koje u svojim kolekcijama gaje modne kuće Etro i Missoni nisu baš popularni među sugrađanima, ali bilo je neverovatno osvežavajuće naići na ovakav stil. Ovakav efekat postići ćete prirodnim materijalima, poput pamuka i vune, uz obavezan detalj, torbicu sa motivima tradicionalnog sela.

427 Belgrade Style Catcher: Kišobrani i gumene čizme

Jesen u Beogradu.

Jedan od načina da u ovim hladnim i kišovitim danima unesete malo vedrine u svoje odevne kombinacije je kupovina jednog ovakvog šarenog ili kišobrana u jarkoj boji. Nema ničeg lepšeg po ovakvom vremenu od mora kišobrana u boji. Osim možda sunčanog dana!

522 Belgrade Style Catcher: Kišobrani i gumene čizme

Zračite vedrinom i pozitivnom energijom i ispod sivih oblaka.

A kada poznajete trendove, upravo ovo ćete odabrati da obučete ovog oktobra! Kišobran u nijansi fuschia, lila ešarpa, karirani kaput i gumene čizmice u vedrim bojama. Osmeh na lice i spremni ste za kišovite ulice!

711 Belgrade Style Catcher: Kišobrani i gumene čizme

Beretka je uvek pun pogodak!

Ukoliko ste veliki ljubitelj crne, a želite da nekako osvežite i učinite svoj outfit vedrijim, najbolji način je da nabavite ešarpu ili šal zanimljivog printa i detalje poput beretke i klasičnog para avijatorskih naočara!

86 Belgrade Style Catcher: Kišobrani i gumene čizme

Još uvek se može i bez čizama do kolena, evo kompromisa!

95 Belgrade Style Catcher: Kišobrani i gumene čizme

A da li ste doboljno hrabri za štikle po ovakvom vremenu? Ukoliko mislite da jeste, idealne za šoping su svakako štikle koje podsećaju na mokasine, ispod kojih možete nositi i par čarapa u boji. Uklopite uz cipele i kožnu torbu, obucite nešto topliju jaknu i kese u ruke!

103 Belgrade Style Catcher: Kišobrani i gumene čizme

Kombinujte teksture i kolorite i neka vaš stajling bude sve samo ne dosadan!

Ukoliko ste ljubitelj zemljanih tonova i naiđete na ovako zanimljiv kaput, obavezno ga uzmite! Lako se nosi i još se lakše uklapa uz braon kožu i šešir u istoj boji. Fedora je klasičan komad, koji najverovatnije možete pronaći u ormaru svojih roditelja ili deka i baka.

1112 Belgrade Style Catcher: Kišobrani i gumene čizme

Animal print morate umeti da kombinujete!

Ko kaže da se braon i crna ne slažu? Odlično kombinovanje kaputa sa duplim kopčanjem i animal printa sa kožnim čizmama i torbom i pokojim detaljem od krzna je dobitna kombinacija ove jeseni! Kišobran na prugice i ešarpa u pastelnoj nijansi savršeni su detalji za predstojeću jesen.

143 Belgrade Style Catcher: Kišobrani i gumene čizme

Umesto sive, crne ili braon, neka boja ove jeseni bude pink!

Budite smeli – odlučite se za ovakvu boju čizama za kišu i budite sigurne da ćete u moru sivila i zagasitih tonova biti više nego primećene!

Ne dajte da vam kiša i loše vreme pokvare planove, bar kada su u pitanju odevne kombinacije. Budite maštoviti i zračite pozitivnom energijom jer nam je po ovom depresivnom vremenu ona preko potrebna!

Do utorka!


Jelena Todić obožava modu, smeh, Beograd, crnu čokoladu, kafu Doppio Marrakesh, svoje divne drugarice, a pre svega da slika i da bude slikana. Smatra Audrey Hepburn neprevaziđenom ikonom stila. Njen moto: “Nothing is impossible, word itself says I’m possible.” (A. Hepburn)

Anđela Najdanović voli da voli. Život. Modu. Amelijin Pariz. Kerin Njujork. Pozorište. Vogue. Beograd. I to u proleće. Uz miris jorgovana. Obožava kada je njen iPod shuffle iznenadi glasom Louis-a Armstrong-a dok se šeta beogradskim asfaltom. U podne. I uživa u sladoledu. Sa ukusom maline. Sour&Sweet. “J’aime bien les couchers de soleil. Allons voir un coucher de soleil…

Comments