Zamisli to! Dok se trudiš, ispunjavajući koncepte i imperative savremenog sveta, da budeš sve, da stigneš svuda, da postigneš danas više nego juče, planirajući da sutra postigneš više nego danas i za pet, deset ili petnaest godina dostigneš zacrtane ciljeve, ostvariš svoje snove i budeš zvezda svog života, možda ti promiče jednostavna suština. Ti to već jesi. Već si glavna u svom životu. Već blistaš u svom makrokosmosu i već imaš svoje mesto u ukupnom Univerzumu, kao i pod Suncem ove planete. Samo zato što si tu gde si i što si to što jesi, što postojiš. 

View this post on Instagram

@sar.ez😻

A post shared by street_style_paris (@street_style_paris) on

Radiš na sebi ambiciozno i predano, da dostigneš cilj (takav je petogodišnji plan) – da budeš najbolja verzija sebe. Marljivo meditiraš, jogiraš, čitaš stručnu i popularnu literaturu, istražuješ astrologiju, ezoteriju, psihologiju, loviš posledice u potrazi za uzrocima, imaš svog lajf kouča, treniraš duhovnost, kao što se trenira u teretani. Bilduješ bicepse intuicije, radiš na zatezanju zadnje lože strahova, oblikuješ pločice karmičkih čvorišta, istežeš i relaksiraš mišiće fiksiranih uverenja i obrazaca i naravno, piješ mnogo vode. A ne zapostavljaš ni ostale elemente oduhovljenja sopstvene materijalnosti, pročišćavaš se dahom, fotosinteziraš sunčevom svetlošću, ukorenjuješ se zemljom i kose ti nose vetrovi. 

Sve radiš kako treba. Praktikuješ zahvalnost i oproštaj, činiš dobra dela, otvaraš se za ljubav i mir. Za dve godine takve prakse, trebalo bi da oreol počne da ti trajno svetli iznad glave, a za pet izrastaju krila, garant. 

Comments