Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Wannabe editorijal: GAME OVER

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Ovako to rade influenserke: Ovu beauty rutinu za negu kože lica moraš i ti da probaš!

Otkrivamo: Najinstagramičniji restoran u Beogradu

Koji PINK koktel treba da postane tvoje zaštitno piće? Reši KVIZ i saznaj!

Zašto vitamin C u službi lepe i negovane kože nikada neće izaći iz mode?

Laki načini da “one dane” učiniš manje stresnim i napornim

Radiš kao freelancer? Pronašli smo mesto koje će postati tvoja nova omiljena dnevna “kancelarija”!

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Svi mi grešimo, to je normalno, ali ljudi previše daju sebi za pravo da greše. Iz tog razloga jer smatraju da su greške “sasvim normalne”. Ne pričam o banalnim stvarima, pričam o greškama koje utiču na nas, na naša osećanja koje su večito ugrožene od strane njih. Kad kažem njih, mislim na naše “jače” polovine tj. muškarce.

Možda mi previše tražimo, očekujemo i zahtevamo, ali kad pogledamo, realno, to je sasvim malo. Neke greške i mogu da se tolerišu, ali kad ih tolerišemo oni kao da se sve više trude da nas povrede. To ne sme da se toleriše jer samim tim kad oprostimo i opravdamo njihove “jao, zaboravio sam, jao, neću više…”, pa čak i gore stvari i naravno, sledi obećanje da se nikad neće ponoviti, a verujte mi da će se ponoviti, jer mi smo krive, mi smo im dale zeleno svetlo, samim tim što nisu oni ispoštovali nešto, a mi smo oprostile. To je naša greška.

Najbitnija stvar jeste poštovanje. Odatle sve počinje. Ko nema poštovanja prema tebi, onda sve ostalo je manje bitno. Ako ti njega poštuješ i ako se trudiš da razumeš, onda se to isto očekuje i od njega. Ali ne, nije to tako, iako bi trebalo. Ne kažem da je uvek tako, ali u većini slučajeva jeste. Zato treba pokazati “zube”. Poštovanje mora da se stekne.

15 A ti razočarao si me!

Ništa ne može da se sakrije, svaka istina izađe na videlo

E kad dođe do stadijuma da nas razočaraju, onda dođe period kada vam je svejedno. Stadijum razočaranja nas dovodi do tih osećanja da više ništa nije ni bitno. Jer ako se on ne trudi oko nas, što biste vi ulagali vaš trud oko njega? Koja je poenta? E, pa, poente nema. Ali okreće se kolo ljubavi, živi bili pa videli.

Samim tim, kad nas razočara neko jednom, dva puta, pa ‘ajde i desi se po još koji put, onda kako posle da očekuješ da će te još njih milion razočarati? Kako onda da se opustiš i možda baš taj neki sledeći koji naiđe nije kao “svi”. E zato, na greškama se uči, vi budite bezobrazne i bahate, ali na veoma diskretan i kulturan način, ali isto tako ako vidite da je taj sledeći ono što želite, ne popuštajte, jer kad-tad će se vaš trud isplatiti. Zato na greškama učite, na svojim, na tuđim, savetujte se i uživajte jer život je jedan da biste posle svake budale (a ima ih previše) bile razočarane.

Izvori fotografija: lovetexts.tumblr.com, joyerickson.wordpress.com


Zvončica je jedna mala plava koja je previše emotivna.

Editors choice