Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Rođak rano preminule pevačice Alije (Aaliyah), Henkerson (Jomo Henkerson), čiji je otac na čelu izdavačke kuće “Blackgorund Records”, objavio je da će se uskoro pojaviti album koji je ova r’n’b zvezda započela pre nego što je tragično preminula prilikom pada aviona 2001. godine. Dodao je da je došlo vreme da se album završi, mlađe generacije ni ne znaju za njenu muziku i oni žele to da isprave novim albumom.

Aaliyah enough said Aaliyah: Posthumni album

Prelepa pevačica nas je, nažalost, rano napustila

Osim najave albuma, pre nedelju dana smo imali prilike prvi put da poslušamo pesmu koju je reper Drejk (Drake) snimio, a na kojoj gostuje Alija. To je zapravo pesma koju je reper snimio zajedno sa preminulom pevačicom pre 11 godina, ali nikada nije ugledala svetlo dana.

Inače, reper Drejk prilikom objavljivanja pesme nije konsultovao Alijinog nekadašnjeg producenta Timbalenda (Timbaland) koji zajedno sa Misi Eliot (Missy Elliot) radi na objavljivanju posthumnog albuma.

Poslednji album pevačica je objavila mesec dana pre tragedije 25. avgusta 2001. godine, a album najvećih hitova sa nekoliko novih pesama izašao je 2002. godine.


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Editors choice