Hot topics

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

Verovatno je i jedno i drugo, ali ono drugo je verovatnije – picopevci su fascinirani visinom od 189, što jeste visina, ali nekome ko nije picopevac, to je normalna muška visina, a ne neka predimemenzionirana (mnogo volim ovaj pojam, sve otkad mi je upao u uši u pesmi o predimenzioniranom kidanju “Stereobanane” – ako niste slušali, ispravite taj propust, ali hitno) krševitost.

Kontam da Planina u “Game of Thrones” nije bio viši od Adama, samo je izgledao kao da ima tri metra, u odnosu na ostale visoke glumce, koji su bili malo viši od slađahnog Džona Snežnog, koji je malo viši od metar i po.

Holivud stvara veličine, ali se ne diči visinom, pa je fascinacija Adamovom muževnom, visokom i krupnom pojavom, njegovim dimenzijama dodala svoju konzumerističku (koga briga za njegovu ličnost i glumačke sposobnosti) i Drajver je postao Hot Man – omiljeni predmet požude u 2019.

Štampa beleži trenutak kada je balavljenje dostiglo razmere elementarne sile – to je bila njegova uloga u ljubavnoj drami “Burn This” na Brodveju, sa glumicom Keri Rasel kao partnerkom. Novinari su ga opisali kao “ogromnog”, “neshvatljivo velikog”, a jedan od nadahnutijih komentara predstavlja ga kao “mudro, drevno hrastovo drvo na Viagri”. Tada su se svi raspomamili i Drajver je zvanično postao muška seks-bomba (više niko tako ne govori, ali porno rečnik je i dalje iskreniji od ovog korektnijeg).

Aktuelno balavljenje se odvija nad Adamovog ulogom u filmu “Marriage Story” (sa Skarlet Johanson), koja mu je donela brojne glumačke nominacije, uključujući i Zlatni globus za najboljeg glumca u žanru drame (biće tesno, pored Joakina Feniksa). Gledaoci i kritika se slažu da je glumački par u ovom filmu ostvario do sada najbolje uloge u dosadašnjoj karijeri. Niko nije pomenuo njegove šake i Vijagru, jer je priča dirljiva i krajnje emotivna i valjda još od “Kramer protiv Kramera”- sećate se, Dastin Hofman i Meril Strip, oboje nagrađeni Oskarom – nismo videli toliko autentičnog i prepoznatljivog ličnog bola na velikom platnu.

View this post on Instagram

#MarriageStory #AdamDriver #NoahBaumbach

A post shared by Olivya Stark (@olivyastark) on

Pa, ako biramo najseksi glumca za 2019. glasam za Adama (ja i sve žene između puberteta i prirodne smrti od starosti), a on neka vidi kako će da izađe na kraj sa tolikim pritiskom. Deluje kao čvrst momak, hehe.

Naslovna fotografija: instagram.com/zdesestkino

Aleksina Đorđević

Editors choice