Nakon nekoliko sedmica intenzivnog spekulisanja, Adele je najavila svoj povratak na muzičku scenu. Novi singl, Easy on Me, biće objavljen 15. oktobra, i služiće kao uvod za njen četvrti studijski album. Pevačica (33) je na društvenim mrežama objavila kratkometražni snimak u kom je vidimo kako audio-kasetu ubacuje u kasetofon automobila i vozi se dok partiture izleću kroz prozor. Video prati zvuk klavira, pretpostavljamo iz uvodne deonice predstojeće pesme. Ritam je sličan baladama tipičnim za Adelein muzički stil, koji ju je učinio najprodavanijom muzičkom umetnicom veka u Velikoj Britaniji. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

Iako je malo verovatno da će njen četvrti studijski album biti prožet bubnjevima i basom – s čim je fanove zadirkivala 2019. godine, kritičari se pitaju da li će njena transformacija u privatnom životu imati uticaj i na njenu muziku. Adele i njen bivši suprug Simon Konceki razveli su se 2019. Zajedno imaju osmogodišnjeg sina. Od tada su je povezivali sa britanskim reperom Skeptom, a potom je potvrđena njena veza sa sportskim menadžerom Richom Paulom

Takođe, Adele je doživela i fizičku transformaciju, o čemu je i pričala kad je vodila američku TV emisiju Satudray Night Live 2020. godine. “Znam da izgledam mnogo, mnogo drugačije otkako ste me poslednji put videli, ali, zbog svih kovid restrikcija, morala sam da putujem lagano, pa sam nosila samo polovinu sebe. I ovo je polovina koju sam odabrala”, rekla je tad u svom uvodnom monologu.

Comments