Šta žene koje su dobro organizovane rade bolje od tebe?

Modne kombinacije zbog kojih ćeš poželeti da jesen traje tokom cele godine!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Počelo glasanje publike za izbor najboljih influensera!

5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Nakon hitova koji su je vinuli u nebo, među kojima je svakako najpopularniji “Someone Like You”, pevačica Adel (Adele) ne prestaje da bude u fokusu interesovanja. Nedavno je sve šokirala vest da sa svojim izabranikom čeka prvo dete, ali to nije sve. Prema saznanjima koje prenose unutrašnji izvori, Adel je čak šest meseci uspela da prikrije tu radosnu vest.

Slika11 Adele skrivala trudnoću šest meseci

Adel je vešta u skrivanju najlepših vesti

Kako sada stvari stoje, Adel i Sajmon rođenje deteta očekuje već u septembru. Da neko ne pomisli da je neka vanzemaljska pojava u pitanju, pa trudnoća traje samo tri meseca, vest o trudnoći pevačica Adel je podelila kada je bila već u šestom mesecu trudnoće.

To potvrđuje i njeno slabo izlaženje iz kuće, potpuno je usredsređena na održavanje trudnoće, izbegava svaki napor, čak je prestala i da vežba. Njeno prisustvo izostalo je na dodeli nagrada magazina “Billboard” iako tada niko nije ni slutio, sada se tačan razlog zna, i opravdan je. Ovaj period iskoristila je za komponovanje novih pesama na koje će njeni fanovi morati malo da pričekaju. Adel sada ima drugi prioritet – bebu.


Jelena Pavlović je student IV godine na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu, online novinar, pisac u okviru Narodne biblioteke Srbije – savremenih pisaca, autor romana “Tajne robotovog mozga” i istinski opsednuta igrom reči, inspiracije i misterije ljudske duše. Priroda, samoća, život, ljubav, životinje, knjiga su punjači za baterije inspiracije.

 

Editors choice